Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΗ ΤΡΕΛΗ... 19ΧΡΟΝΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...

«Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι...

19χρονη υποστηρίζει ότι κυοφορεί τον… Ιησού – ΒΙΝΤΕΟ




«Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι», δήλωσε η 19χρονη σε τηλεοπτική εκπομπή.




Ο ισχυρισμός της 19χρονης κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ τα βίντεο από τις δηλώσεις της στο αμερικανικό talk show του Dr. Phil έχουν γίνει viral.

«Είμαι έγκυος στον Ιησού» υποστηρίζει η 19χρονη Χέιλι. Η νεαρή λέει ότι είναι ήδη έγκυος 9 μηνών και σύντομα θα γεννήσει ένα αγοράκι.

«Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά. Ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου».



«Είναι παθολογική ψεύτρα»

Η μητέρα της 19χρονης, Κρίστι, λέει πως η κόρη της είναι «παθολογική ψεύτρα» και έχει ψευδαισθήσεις. Όπως αναφέρει, η Χέιλι δεν είναι έγκυος, και τεστ εγκυμοσύνης και γιατροί το έχουν επιβεβαιώσει αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.