Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΟΥΡΑΡΙΣ: «Ο ΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΛΑΣΤΗΣ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1830 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ»!

Έπιασε δουλειά από την πρώτη ημέρα των καθηκόντων του ο νέος υφυπουργός Παιδείας «Επειδή υπηρέτησα στον τότε Αμερικανοβασιλόφ...








Έπιασε δουλειά από την πρώτη ημέρα των καθηκόντων του ο νέος υφυπουργός Παιδείας




«Επειδή υπηρέτησα στον τότε Αμερικανοβασιλόφρονα στρατό, ως χαρακτηρισμένος "εν ενεργεία δρων κομμουνιστής, κατηγορία Γ, λοιπός οπλίτης", εκεί στο Σουφλί, αλλά και στο φυλάκιο του Ερυθροποτάμου, πάλι εκεί, κατά τα χριστεπώνυμα έτη 1963-άνοιξη και 1964-χειμώνα και επειδή η συχωρεμένη μητέρα μου είναι Θρακιώτισσα από την πρωτεύουσά της, δηλαδή την Βασιλεύουσα, γι’ αυτό έμαθα ν’ αγαπώ στο πετσί μου την Θράκη, πολύ πριν από τους νεοεθνοκηφήνες της σήμερον». Την παραπάνω διευκρινιστική δήλωση έκανε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, απαντώντας σε πρόσφατα δημοσιεύματα, ενώ σημείωσε πως: «Όσοι ανελλήνιστοι δεν νιώθουν από την Αριστοφάνειον ειρωνεία, ας ξαναδιαβάσουν Αριστοφάνη, Ροΐδη και Ζουράρι. Και να κρατούν σημειώσεις, τις οποίες, εξεχόντως, οφείλω να εγκρίνω».

Εν τω μεταξύ αποχώρησε από τη θέση του προέδρου του ΕΣΥΠ ο Αντώνης Λιάκος. Ο κ. Λιάκος μόλις πληροφορήθηκε την τοποθέτηση του Κώστα Ζουράρι ως υφυπουργό Παιδείας σχολίασε: «Βαζεις έναν τέτοιο τύπο στο υπουργείο Παιδείας; Είμαστε καλά; Γρήγορα αποπομπή, πριν γίνει διεθνές θέμα».

Με αφορμή το θέμα των Αρχαίων Ελληνικών και τα όσα είπαν οι έφηβοι βουλευτές στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ο νέος υφυπουργός Παιδείας, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είπε στη Βουλή για τον κ. Λιάκο:
«-Εγώ έχω ένα πρόβλημα και δεν είναι ο Φίλης, είναι ο Λιάκος.
-Δεν τολμά να βάλει ακόμη θέμα βιβλίων λόγο αχρηματίας και δεν θα τυπωθούν τα καινούρια για 4-5 χρόνια.
-Ο Λιάκος είναι το πρόβλημα, με τη θεωρία του που είναι μερική, περί ασυνέχειας του ελληνικού έθνους, ότι δεν υπάρχει έθνος και ότι το έθνος είναι κατασκευή των Βαυαρών μετά τη Γαλλική επανάσταση και το κράτος έκανε τους Έλληνες.
-Αυτός ο Λιάκος που είναι κλασικός πατριδοκλάστης λέει ότι δεν υπάρχει πατρίδα είναι κατασκευή ιδεολόγημα μετά το 1830. Τώρα κρύβεται, δεν μπορεί να εκτεθεί απέναντι σε ένα ολόκληρο λαό και έθνος και πολιτισμό καταλαβαίνει πως αυτά θα τον ρίξουν και αυτόν και τους άλλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.