Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

16ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ... «ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ» ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΖΗΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ «ΣΑΛΩΜΗ» ΤΟΥ

Η απρόθυμη «Σαλώμη» έσπευσε να ειδοποιήσει την αστυνομία και ο 16χρονος ομολόγησε λίγες ώρες αργότερα Στα άκρα έσπρωξε έναν 16χρονο...







Η απρόθυμη «Σαλώμη» έσπευσε να ειδοποιήσει την αστυνομία και ο 16χρονος ομολόγησε λίγες ώρες αργότερα

Στα άκρα έσπρωξε έναν 16χρονο έφηβο στη Ρωσία το ερωτικό πάθος για την αγαπημένη του, αφού ο νεαρός όχι μόνο σκότωσε τον 19χρονο ερωτικό του αντίζηλο αλλά στη συνέχεια έκοψε και το κεφάλι του για να το χαρίσει στην κοπέλα του, ως άλλη (απρόθυμη) Σαλώμη.




Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο 16χρονος kick-boxer ζήτησε από τον 19χρονο Αρτιόμ Σουστόβ να τον συναντήσει ένα πάρκο ανατολικά της πόλης Κομσομόλσκ-να-Αμούρε προκειμένου να του ζητήσει τον λόγο επειδή είχε κάνει σεξ με την κοπέλα του σε ένα πάρτι. Εκεί, οι δύο νεαροί ενεπλάκησαν σε έντονη λογομαχία, με τον 16χρονο να ισχυρίζεται ότι ο 19χρονος βίασε την κοπέλα εκμεταλλευόμενος το μεθύσι της και τον αντίζηλό του να απαντά ότι η νεαρή τον φλέρταρε και εκείνος δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Σύντομα οι δύο νέοι πιάστηκαν στα χέρια και ο 16χρονος δράστης έβγαλε ένα κουζινομάχαιρο από το σακίδιό του και κατάφερε δύο χτυπήματα στον αντίζηλό του, ένα στην πλάτη και ένα στην κοιλιά. Στη συνέχεια, ενώ ο Σουστόβ ήταν ακόμα ζωντανός, ο έφηβος του έκοψε το κεφάλι - το οποίο στη συνέχεια έβαλε σε μια σακούλα και πήρε μαζί του στο σακίδιό του - και έκρυψε πρόχειρα το πτώμα του σε μια γωνιά του πάρκου.

Κατόπιν, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο 16χρονος πήγε σπίτι, άλλαξε ρούχα και κοιμήθηκε σαν να μη συνέβη τίποτα. Την επόμενη μέρα, αναφέρουν οι τοπικές εφημερίδα, ο νεαρός έσπευσε να επισκεφθεί την αγαπημένη του για να της χαρίσει το «τρόπαιο» της φρικιαστικής του πράξης, αποδεικνύοντας με αυτόν τον μακάβριο τρόπο την αγάπη του. Όπως ήταν αναμενόμενο, η τρομοκρατημένη κοπέλα κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ο νεαρός ομολόγησε λίγες ώρες αργότερα.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.