Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ... «ΕΣΒΗΣΕ» 16ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΥΡΑΚΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟΝ... ΚΑΡΚΙΝΟ!

Ένα μικρό σημάδι, στο οποίο δεν δόθηκε η απαιτούμενη προσοχή ήταν αρκετό για να χάσει τη ζωή της μια 16χρονη μαθήτρια. Το σπυράκι που ...




Ένα μικρό σημάδι, στο οποίο δεν δόθηκε η απαιτούμενη προσοχή ήταν αρκετό για να χάσει τη ζωή της μια 16χρονη μαθήτρια. Το σπυράκι που έβγαλε ξαφνικά στη γλώσσα της δεν προμήνυε με τίποτα το θάνατό της.

Η Μαρία, όπως και οι γονείς της δεν έδωσαν αμέσως σημασία στο ύποπτο σημάδια το οποίο όμως αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε μια μορφή καρκίνου.

Η μάχη που έδωσε η 16χρονη, αμέσως μόλις συνειδητοποίησε  το μέγεθος της αρρώστιας ήταν δυνατή αλλά όχι επιτυχής.

Δυο μήνες μετά το θάνατό της από καρκίνο η μητέρα της Αγγελική μιλά στο protothema.gr και βρίσκει το θάρρος και τη δύναμη να εξηγήσει το Γολγοθά της οικογένειά της.

''  Η Μαρία  μου από  τη πρώτη  στιγμή  γνώριζε το πρόβλημά της  .  Ήταν ένα δυνατό κορίτσι κι  ας ήταν μόλις 16 ετών  . Και  εμείς  η οικογένειά της , που μείναμε  πίσω είμαστε πολύ δυνατοί  άνθρωποι  και γνωρίζουμε  ότι  το κοριτσάκι μας   βρίσκεται  στην αγκαλιά  της Παναγίας  και μας βοηθάει  από εκεί  ψηλά .

Στην αρχή μου  είχε  παραπονεθεί  ότι  την  ενοχλούσε  ένα   σπυράκι στη  γλώσσα   αλλά  δεν δώσαμε  αμέσως  σημασία.Δεν ανησυχήσαμε "

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.