Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΙΣΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ - ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ 12 ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ - ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Mια ημέρα μετά τη δήλωση του Αιγύπτιου προέδρου Abdel Fattah al-Sisi ότι η χώρα του θα υποστηρίξει το συριακό στρατό δημοσιογράφος που ...






Mια ημέρα μετά τη δήλωση του Αιγύπτιου προέδρου Abdel Fattah al-Sisi ότι η χώρα του θα υποστηρίξει το συριακό στρατό δημοσιογράφος που έχει πρόσβαση στις πηγές της συριακή διοίκησης αναφέρει ότι 18 Αιγύπτιοι πιλότοι ήδη αφίχθησαν στην στρατιωτική αεροπορική βάση της Hama στη Συρία και το τέλος Γενάρη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την ώρα μηδέν για την εμπλοκή και την ενεργή στρατιωτική ανάμειξη της Αιγύπτου στο συριακό και την ανάληψη στρατιωτικής δράσης στο πλευρό του συριακού στρατού.





Λιβανέζικη εφημερίδα αποκαλύπτει σήμερα ότι από τις 12 Νοέμβρη 18 Αιγύπτιοι πιλότοι βρίσκονται στην αεροπορική βάση της Χάμας που διαθέτει κυρίως ελικόπτερα.

Το μέσο διευκρινίζει ότι δεν είναι βέβαιο αν ήδη οι Αιγύπτιοι πιλότοι έχουν αρχίσει να συμμετέχουν ή όχι στις αεροπορικές επιχειρήσεις.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι στη Συρία έφθασαν και 4 ανώτεροι αξιωματικοί του αιγυπτιακού ΓΕΣ.2 από αυτούς αφίχθησαν πριν ένα μήνα και εργάζονται στο συριακό επιτελείο στη Δαμασκό ενώ 2 ακόμη συμμετέχουν σε αίθουσα επιχειρήσεων.

Η εφημερίδα επικαλούμενη πηγές σημειώνει ότι οι αιγύπτιοι υποσχέθηκαν την αποστολή στρατευμάτων στη Συρία και ημερομηνία κλειδί θα είναι η 23 Γενάρη.
alquds, echoroukonline ,nmisr 24.11.16

dimpenews.com

infognomonpolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.