Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ 100% ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ «ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ» - ΝΕΑΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΞΕΒΥΖΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ YOU TUBE ΚΑΙ ΒΥΖΑΙΝΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΙΑ... ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΥΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ!

Απαντά στους επικριτές της λέγοντας πως τους «λυπάται» Εντονη κριτική δέχτηκε πρόσφατα από τους χρήστες του μητέρα δύο παιδιών, εξα...







Απαντά στους επικριτές της λέγοντας πως τους «λυπάται»

Εντονη κριτική δέχτηκε πρόσφατα από τους χρήστες του μητέρα δύο παιδιών, εξαιτίας μιας σειράς βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της και τα οποία την έδειχναν να θηλάζει ταυτόχρονα τους δύο γιους της.




Η Tasha Maile, από το Σαν Ντιέγκο, αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει στους επικριτές της, οι οποίοι την «σφυροκοπούν» το τελευταίο διάστημα με τα υβριστικά τους σχόλια, κατηγορώντας την ακόμα και για... αιμομιξία.
«Αυτό το βίντεο μου δημιουργεί πολύ αρνητικά συναισθήματα. Θέλει να πιστέψουν οι θεατές της ότι μέσα από τον θηλασμό ενισχύεται ο φυσικός δεσμός μεταξύ μητέρας-παιδιού. Ωστόσο σε αυτό το κλιπ η πράξη δεν εμφανίζεται ως φυσική, αλλά ως αιμομικτική. Η επιδειξιομανία αυτής της γυναίκας καταργεί την ομορφιά της πράξης του θηλασμού», έγραψε κάτω από ένα από τα βίντεο της Tasha μια Αμερικανίδα, η οποία δηλώνει επίσης μητέρα.

Η πλειοψηφία των χρηστών που σχολιάζουν κάτω από τα βίντεο της Maile τονίζουν ότι, αν και δεν τους ενοχλεί ο δημόσιος θηλασμός, η δημοσιοποίηση αυτής της «ιερής» στιγμής στα social media είναι κάτι που τους φαίνεται κακόγουστο. Κατηγορούν την uploader ότι το μόνο που θέλει είναι να μαζέψει views εκμεταλλευόμενη τα παιδιά της και το όμορφο στήθος της. Ωστόσο, η ίδια η νεαρή, που αυτήν την περίοδο περιμένει το τρίτο της παιδί, απορρίπτει τις κριτικές ως κακοπροαίρετες.




«Αυτό που έχω μάθει είναι ότι τα πικρόχολα σχόλια γίνονται από ανθρώπους που έχουν πολλά προβλήματα στην δική τους ζωή», αναφέρει η Αμερικανίδα, συμπληρώνοντας ότι «λυπάται» αυτά τα άτομα που αισθάνονται την ανάγκη να την προσβάλλουν. 


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.