Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΞΤΕ ΡΕ...!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ 10 - 13 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!

Καταγγελία στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου κατέθεσαν τέσσερα ανήλικα παιδιά ηλικίας 10-13 ετών, από το Ιράκ, σύμφωνα με την οποία δύ...

«Χειροπέδες» σε δύο Πακιστανούς στη Ρόδο που επιχείρησαν να ασελγήσουν σε ανήλικους




Καταγγελία στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου κατέθεσαν τέσσερα ανήλικα παιδιά ηλικίας 10-13 ετών, από το Ιράκ, σύμφωνα με την οποία δύο Πακιστανοί προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους μέσω ασελγών προτάσεων.




Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι δύο Πακιστανοί ηλικίας 19 και 20 ετών, επιχείρησαν να πληρώσουν με 30 ευρώ τον κάθε ανήλικο, ενώ τους έδειξαν και βίντεο με πορνογραφικό υλικό, με στόχο την ασέλγεια.

Παράλληλα με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, ξεκίνησε μεγάλη έρευνα των διωκτικών αρχών της περιοχής μας για να διαπιστωθεί το μέγεθος της υπόθεσης και κατά πόσον είχαν προηγηθεί στο παρελθόν ανάλογες πράξεις.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν πάντως στην Εισαγγελέα Ρόδου, όπου μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το ζήτημα, αναφέρει:

Την 21-11-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 19 και 20 ετών, γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία προσέβαλαν με ασελγείς προτάσεις -4- ανήλικους υπηκόους Ιράκ. rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.