Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«TOYTON HTAN»...;;; ΤΡΑΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ....

Απίστευτες σκηνές με άγριο ξύλο και μαλλιοτραβήγματα φαίνονται σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο facebook, να εκτυλίσσονται με πρωταγων...



Απίστευτες σκηνές με άγριο ξύλο και μαλλιοτραβήγματα φαίνονται σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο facebook, να εκτυλίσσονται με πρωταγωνίστριες μαθήτριες στη Λεμεσό. Το βίντεο που τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο μίας εκ των μαθητριών, η οποία κινηματογραφούσε το όλο σκηνικό θυμίζει λαϊκό δικαστήριο εναντίον ενός κοριτσιού για το γεγονός ότι έστειλε μήνυμα στο αγόρι της άλλης.

Η... «κατηγορούμενη» καθόταν σε μια καρέκλα περικυκλωμένη από τις φίλες της… πικραμένης μαθήτριας, η οποία την ρωτούσε με οργή γιατί να στείλει μήνυμα στο αγόρι της. Φίλη της, συμπλήρωνε πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα οι δύο να χωρίσουν.

Στη συνέχεια, η παραπονούμενη, εμφανίζεται στο βίντεο να αρπάζει από τα μαλλιά την μαθήτρια και να την ρίχνει από την καρέκλα και άλλη μία φίλη της να την κλοτσά αλύπητα. Στο τέλος, η νεαρή που φαίνεται να ασκεί βία αποχωρεί από τη σκηνή με χαμόγελο ικανοποίησης, με τη φίλη της, η οποία τραβούσε το βίντεο να ρωτά «τούτον ήταν;».

Το κορίτσι που εμφανίζεται να ασκεί βία με τις φίλες της, είναι μαθήτριες της Β’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού και το θύμα, μαθήτρια της Α’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ο λόγος του βίαιου περιστατικού, που δεν ήταν το μοναδικό, ήταν η αποστολή γυμνόστηθης φωτογραφίας στο αγόρι του κοριτσιού που ασκούσε βία.

Το κινηματογραφημένο περιστατικό βίας, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, το τρίτο στη σειρά εναντίον της ίδιας μαθήτριας και συνέβη στη στάση λεωφορείων. Είχαν προηγηθεί άλλα δύο περιστατικά βίας εναντίον της συγκεκριμένης μαθήτριας την περασμένη Δευτέρα και την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, τη Δευτέρα, το βίαιο επεισόδιο εκτυλίχθηκε εντός του σχολείου. Την τρίτη φορά, οι μαθήτριες αποφάσισαν να απαθανατίσουν το περιστατικό.

Ο πατέρας του θύματος, έκανε παράπονο στη διεύθυνση του σχολείου, το οποίο υποστηρίζει ότι τα βίαια επεισόδια σημειώνονταν εκτός της σχολικής μονάδας. Η διεύθυνση της Α’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού, κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, η οποία διερευνά το όλο θέμα από χθες το πρωί.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.