Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ - ΣΙΧΑΜΑ! ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ - ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ SMS!

Όπως αποκάλυψε ο «Κόσμος» την περασμένη εβδομάδα, στην Πάτρα «κυκλοφορεί» τον τελευταίο καιρό μια αγγελία στην Πάτρα που έχει σταθεί αιτί...



Όπως αποκάλυψε ο «Κόσμος» την περασμένη εβδομάδα, στην Πάτρα «κυκλοφορεί» τον τελευταίο καιρό μια αγγελία στην Πάτρα που έχει σταθεί αιτία αναστάτωσης για πολλά νέα κορίτσια της πόλης που αναζητούν εργασία. Στην αγγελία ζητείται γραμματέας σε ταξιδιωτικό γραφείο.



Συγκεκριμένα αναφέρεται σε γραμματειακή υποστήριξη σε ταξιδιωτικό γραφείο, ενώ και οι προϋποθέσεις καλύπτονται από τις περισσότερες πατρινές κοπέλες που αναζητούν μια θέση εργασίας (Αγγλικά, υπολογιστές κ.λπ.)

Ο «δράστης» λοιπόν με το που τον καλέσουν στο τηλέφωνο οι κοπέλες αρχίζει και τους κάνει ανήθικες προτάσεις από το τηλέφωνο, ή αλλιώς μέσω μηνυμάτων.

Μία από τις Πατρινές που έπεσαν θύματα του «σάτυρου» έψαξε και ανακάλυψε ότι ο συγκεκριμένος ανώμαλος κατάγεται από την περιοχή του Μεσολογγίου και μάλιστα «περιέργως» έχει φωτογραφηθεί στο facebook μπροστά από μία Τούρκικη σημαία.

Το σύστημά του έχει ως εξής: Αρχικά δηλώνει σε γραπτό μήνυμα πως είναι σοβαρός επιχειρηματίας και πως ψάχνει μία σοβαρή κοπέλα για γνωριμία, όταν όμως η κοπέλα ξεκαθαρίζει πως δεν ζητά γνωριμία αλλά ψάχνει μόνο για δουλειά, τα πράγματα «αγριεύουν»! Όπως στην περίπτωση που παρουσιάσαμε την περασμένη εβδομάδα όταν ο σιχαμερός υποτιθέμενος εργοδότης άρχισε να στέλνει σε νεαρή αισχρά μηνύματα και να την καλεί ευθέως να αποδεχθεί τις σεξουαλικές του ορέξεις. Το κινητό της… γέμισε αισχρόλογα και ανήθικες προτάσεις. Η κοπέλα είχε μείνει έκπληκτη και το μόνο που έκανε είναι να τον καλεί να σταματήσει. Όμως εκείνος συνέχισε. Και μάλιστα για αρκετές ημέρες. Μέχρι και προχθές της έστειλε sms με τις ανώμαλες σεξουαλικές προτάσεις του.


Η νεαρή δεν απευθύνθηκε στην αστυνομία, γνωρίζοντας ότι ακόμη και μήνυση να έκανε, θα στοίχιζε ακριβά και στην δικαιοσύνη η υπόθεση… θα τραβούσε χρόνια. Τα πλήρη στοιχεία της υπόθεσης και οι αριθμοί των τηλεφώνων, στην διάθεση της εφημερίδας «Κόσμος»!







ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ






Τα μηνύματα του «εργοδότη» στο κινητό τηλέφωνο της νεαρής.




Τα μηνύματα του «εργοδότη» στο κινητό τηλέφωνο της νεαρής.




Τα μηνύματα του «εργοδότη» στο κινητό τηλέφωνο της νεαρής.




Τα μηνύματα του «εργοδότη» στο κινητό τηλέφωνο της νεαρής.




Τα μηνύματα του «εργοδότη» στο κινητό τηλέφωνο της νεαρής.

http://dete.gr/νεεσ-καταγγελιεσ-για-τον-εργοδοτη/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.