Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙ RETWEET ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΙΤΑΡΕΙ Η ΙΣΡΑΗΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ: Αλγεινή εντύπωση προκαλεί τις τελευταίες μέρες η απόφαση παραολυμπιονικών ν...



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΙΤΑΡΕΙ Η ΙΣΡΑΗΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ:

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί τις τελευταίες μέρες η απόφαση παραολυμπιονικών να μπουν στο ίδιο φωτογραφικό κάδρο με ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής. Διότι με αυτή τους την επιλογή οιπαραολυμπιονίκες έγιναν μέρος της προσπάθειας της ναζιστικής οργάνωσης να αποκτήσει «πολιτική νομιμοποίηση», αλλά και να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο ακροατήριο.

Γιατί βέβαια αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος και τα υπόλοιπα στελέχη της οργάνωσης έσπευσαν να βγάλουν «σέλφι» με τους παραολυμπιονίκες. Φυσικά πρόκειται για την απόλυτη υποκρισία, αφού ως γνωστόν η ύπαρξη ατόμων με αναπηρία αντιτίθεται στο εθνικοσοσιαλιστικό όραμα της «καθαρότητας» και της «τελειότητας» της «Φυλής», το οποίο ενστερνίζεται η Χρυσή Αυγή ως γνήσια ναζιστική οργάνωση.

Ρητά το λέει άλλωστε και το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης για την εγκληματική οργάνωση που εκδόθηκε 10 μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (28/9/2013) από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτη: «Κατά τις απόψεις των ανθρώπων της Χρυσής Αυγής, όσοι δεν ανήκουν στη “λαϊκή κοινότητα της φυλής” είναι υπάνθρωποι. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι ξένοι μετανάστες, οι Ρομά, όπως και όσοι διαφωνούν με τις ιδέες τους, ακόμα δε και άτομα με νοητικά ή κινητικά προβλήματα». Ας δούμε όμως τα ντοκουμέντα που μας έχει προσφέρει η ίδια η οργάνωση.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε στις 5/1/2012 στον ιστότοπο antepithesi.gr του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής -στον οποίο δημοσιεύεται πλήθος ιδεολογικών κειμένων με κατηχητική στόχευση- διαβάζουμε τα εξής: «Ο Λαϊκός Εθνικισμός (σ.σ. βλέπε Εθνικοσοσιαλισμός) δεν είναι απλά μια πτυχή της Ζωής, αλλά η θέληση για Ζωή, πέρα από κάθε είδος εκφυλισμού, αδυναμίας και αρρώστιας (σωματικής, πνευματικής, πολιτιστικής). Ο Λαϊκός Εθνικισμός πιστεύει στην κληρονομικότητα, την άμεση σχέση με τους προγόνους μας, τους παράγοντες εκείνους δηλαδή που διαμορφώνουν τη φυλετική ψυχή ενός λαού. [...] Για εμάς τους Εθνικιστές η Φυλετική μείξη είναι απαράδεκτη, καθώς οδηγεί σχεδόν πάντοτε σε ανωμαλία, Ψυχική αρρώστια, λόγω του καταστροφικού συνδυασμού κληρονομικών ψυχικών χαρισμάτων με αποτέλεσμα την καταστροφή της Φύσης του Ανθρώπου». Και αφού στη συνέχεια το κείμενο επικαλείται τον θεωρητικό του γερμανικού ναζισμού Αλφρεντ Ρόζενμπεργκ, καταλήγει: «Συνεπώς πιστεύουμε ότι όχι μόνο είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ο φυλετικός χαρακτήρας κάθε Λαού, αλλά και με κατάλληλα μέτρα να βελτιωθεί, ώστε η Λαϊκή Κοινότητα, όχι μόνο να βελτιωθεί αλλά και να τελειοποιηθεί». efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.