Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΩΞΗ ΜΕ ΤΑ LIKES - ΠΡΟΣΟΧΗ: Η «10Η ΕΝΤΟΛΗ OFFICIAL» ΚΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ - ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ I-PHONE 7 PLUS!

Στο μαγικό κόσμο του facebook ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει και να μοιράζει ανύπαρκτα δώρα για να κερδίσει οπαδούς. Ορισμένο...


Στο μαγικό κόσμο του facebook ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει και να μοιράζει ανύπαρκτα δώρα για να κερδίσει οπαδούς. Ορισμένοι το κάνουν φανερά. Ας τους γνωρίσουμε.

Έχουμε γράψει αρκετές φορές για το like-farming και ακόμη περισσότερες για τους ψεύτικους διαγωνισμούς στο facebook που σας υπόσχονται ακριβά δώρα αρκεί να πατήσετε like και να διαδώσετε την απάτη και στους φίλους σας.

Σήμερα θα αναλύσουμε μια τέτοια περίπτωση για να καταλάβουμε πως δουλεύει το κόλπο και πως σας εκμεταλλεύονται για να προσελκύσουν οπαδούς στις σελίδες τους.

Η σελίδα του facebook 10η Εντολή – Official σας υπόσχεται ένα iPhone 7 Plus αξίας 1079 Ευρώ, αρκεί να πατήσετε like στη σελίδα 10η Εντολή – Official, like στην αδελφή σελίδα Μπρούσκο – Official, Like & comment στο post και για περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση μπορείτε να «tag-άρετε» στο comment και άλλους φίλους σας γιατί κάθε tag είναι μια extra συμμετοχή.



Η σελίδα και ο διαχειριστής της σελίδας δεν έχει καμιά σχέση με τις παραπάνω τηλεοπτικές σειρές. Απλά εκμεταλλεύεται τα ονόματα αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών και πρόσθεσε σε αυτά το Official για παραπλάνηση.

Παλιότερα προσπαθούσε να κοροϊδέψει τους χρήστες με ψεύτικο διαγωνισμό του What’s Up σε τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά τώρα αναβαθμίστηκε σε άλλο επίπεδο και κάνει το ίδιο με ανύπαρκτο δώρο ένα i-phone 7 Plus.


ellinikahoaxes

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.