Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ... «ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΔΩΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΟ DOWN TOWN» ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΘ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ!

ΛΑΣΤΙΧΟ... ΛΑΣΤΙΧΟ ΛΕΜΕ... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ! ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΤΟ DOWN TOWN: «ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ...




ΛΑΣΤΙΧΟ... ΛΑΣΤΙΧΟ ΛΕΜΕ... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ! ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΤΟ DOWN TOWN: «ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ. ΔΕ ΚΟΒΟΥΜΕ ΝΕΡΟ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ»


«Ουδέποτε έδωσα συνέντευξη στο περιοδικό DownTown» λέει ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού - «Το περιοδικό θεώρησε επαγγελματικό να δημοσιεύσει ως "συνέντευξη" μια συζήτηση, για την οποία είχα εξ αρχής και με απόλυτη σαφήνεια ξεκαθαρίσει ότι ειναι ιδιωτική»

Την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά κατά του περιοδικού «DownTown» και της συντάκτριας της επίμαχης συνέντευξης για την Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε, με δήλωσή του, ο Νίκος Καρανίκας.

«Ουδέποτε έδωσα συνέντευξη στο περιοδικό DownTown» είπε χαρακτηριστικά ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, για να προσθέσει: «Το περιοδικό θεώρησε επαγγελματικό να δημοσιεύσει ως "συνέντευξη" μια συζήτηση, για την οποία είχα εξ αρχής και με απόλυτη σαφήνεια ξεκαθαρίσει ότι ειναι ιδιωτική».

«Επειδή αυτό, εκτός από αντιδεοντολογικό, είναι και παράνομο, έχω ήδη ενημερώσει το περιοδικό, αλλά και την συντάκτρια, ότι σκοπεύω να κινηθώ δικαστικά. Αρκετά με τον κανιβαλισμό» καταλήγει στη δήλωσή του ο Νίκος Καρανίκας.

Υπενθυμίζεται ότι, σε δημοσίευμα του περιοδικού, που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη, ο κ. Καρανίκας εμφανίζεται να έχει δώσει συνέντευξη, στην οποία αποκαλύπτει τον θαυμασμό του για την ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha και... διαχρονική αγαπημένη της ελληνικής τηλεόρασης.

Ερωτηθείς, μάλιστα, πώς θα αντιδρούσε, αν η Ελένη Μενεγάκη μιλούσε επικριτικά για την κυβέρνηση Τσίπρα, ο κ. Καρανίκας απαντά: «(Η Ελένη) Επειδή ασχολείται με τους φτωχούς ανθρώπους, θα έβλεπε ότι η κυβέρνησή μας έχει ένα κάρο προγράμματα που είναι για τους φτωχούς. Δεν κόβουμε το ρεύμα, δεν κόβουμε το νερό, δεν παίρνουμε τα σπίτια».


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.