Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Επεισόδια που ανήκουν σε άλλες δεκαετίες αναβίωσαν στα Χανιά, με πρωταγωνιστές μεθυσμένους αμερικανούς ναύτες, σύμφωνα με σχετικό δημοσί...


Επεισόδια που ανήκουν σε άλλες δεκαετίες αναβίωσαν στα Χανιά, με πρωταγωνιστές μεθυσμένους αμερικανούς ναύτες, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "Αγώνας της Κρήτης".

Πιο συγκεκριμένα. το δημοσίευμα αναφέρει:

Το τελευταίο διάστημα το Παλιό Λιμάνι έχει γεμίσει με μεθυσμένους αμερικάνους ναύτες. Τα επεισόδια είναι καθημερινά. Κάποια λίγα έρχονται στη δημοσιότητα.

Ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ μεθυσμένων ναυτών συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Παλιού Λιμανιού, κοντά στο Συντριβάνι.

Εκεί μια παρέα αμερικάνων, για άγνωστο ως αυτή τη στιγμή λόγο, άρχισε να βρίζονται μεταξύ τους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι βρισιές και οι φωνές μετατράπηκαν σε άγριο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών τουριστών αλλά και κατοίκων της περιοχής που έψαχναν τρόπο να φυλαχθούν.

Το επεισόδιο κάποια στιγμή έληξε με μεθυσμένους ναύτες να μπαίνουν στα σοκάκια φωνάζοντας έως ότου κάποια στιγμή τα πνεύματα ηρέμησαν.

Καμία σύλληψη δεν έγινε.

http://www.onalert.gr/stories/xania-viaio-epeisodio-me-methysmenous-amerikanous-naftes/52450

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.