Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΞΥΛΟΚΟΠΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ... - ΒΙΝΤΕΟ-

Δείτε το βίντεο -«Γιατί δεν χτύπησαν τον άνδρα που απάτησε τη γυναίκα του και τα έβαλαν μόνο με την γυναίκα;» Ένα βίντεο που κάνει τι...



Δείτε το βίντεο -«Γιατί δεν χτύπησαν τον άνδρα που απάτησε τη γυναίκα του και τα έβαλαν μόνο με την γυναίκα;»

Ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου δείχνει μια συμμορία γυναικών οι οποίες ξυλοκοπούν με πρωτοφανή αγριότητα μια άλλη γυναίκα η οποία πιστεύουν ότι είναι ερωμένη ενός παντρεμένου άνδρα.

Επτά με οκτώ γυναίκες χτυπούν και κλωτσούν τη γυναίκα σε πολυσύχναστο δρόμο της Κίνας. Η γυναίκα κάθεται στη μέση του δρόμου μισόγυμνη. Το 23 δευτερολέπτων βίντεο δημοσιεύτηκε στο site Weido και έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια.

Το θύμα παλεύει για να σωθεί ενώ γύρω γύρω άνθρωποι παρακολουθούν. Μόνο μια γυναίκα προσπάθησε να επέμβει για να σταματήσει την επίθεση αλλά δεν τα κατάφερε. η φερόμενη ως ερωμένη έφαγε το ξύλο της χρονιάς της.





Οι εξαγριωμένες γυναίκες συνέχισαν να την χτυπούν και να την σέρνουν από τα μαλλιά. Στα social media στα σχόλια που ανέβηκαν οι χρήστες γράφουν ότι οι γυναίκες που ξυλοκόπησαν την φερόμενη ως ερωμένη ήταν φίλες της απατημένης συζύγου.

Ενας χρήστης έγραψε για την επίθεση: «Δεν είναι μόνο η προσβολή σε ένα πρόσωπο. Αυτές οι γυναίκες διέπραξαν ένα έγκλημα».

«Γιατί δεν χτύπησαν τον άνδρα που απάτησε τη γυναίκα του και τα έβαλαν μόνο με την γυναίκα», αναρωτιέται ένας άλλος χρήστης. «Το να χτυπάς έναν άνθρωπο δεν είναι λύση, δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα».

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.