Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ.... ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ «ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ» ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ...

Τα οπίσθια καλλίγραμμων γυναικών είναι κάποια μόνο από τα...πινέλα του Χάρη ΛίθουΣτους καμβάδες του Χάρη Λίθου, αποτυπώνονται τα οπίσθι...

Ο Έλληνας ζωγράφος που δημιουργεί έργα με γυναικείους γλουτούς


Τα οπίσθια καλλίγραμμων γυναικών είναι κάποια μόνο από τα...πινέλα του Χάρη ΛίθουΣτους καμβάδες του Χάρη Λίθου, αποτυπώνονται τα οπίσθια καλλίγραμμων γυναικών που λειτουργούν ως...πινέλα στην Τέχνη του ζωγράφου.

Οι καμπύλες των γυναικών, αποτυπώνονται σε χαρτιά, καμβάδες και ξύλινες επιφάνειες, στα χρώματα του μαύρου, του κόκκινου, του κίτρινου, του ροζ, του άσπρου, ανάλογα με την έμπνευση.

   


Ο Χάρης Λίθος δεν περιορίζεται μόνο στα αποτύπωματα των γυναικείων γλουτών, αλλά με την ίδια τεχνική, φιλοξενεί στα έργα του, αποτυπώματα χεριών, ποδιών ακόμη και γεννητικών οργάνων. Ο εικαστικός αλείφει τα μέρη του σώματος που επιθυμεί με χρώμα και τα φέρνει σε επαφή με τον καμβά του. Πολλές φορές, αφήνει και τα δικά του ίχνη στα έργα του.

 


«Μέσα στους ανθρώπους μπορείς να βρεις το κοινότυπο, μπορείς να βρεις όμως και το μοναδικό. Προσπαθώ να ανακαλύψω κάποια στοιχεία στην προσωπικότητα και στην ιστορία του κάθε ατόμου με το οποίο δουλεύω. Η προσωπικότητα διαλογίζεται με την ιστορία της ζωής του και σημεία της ιστορίας σχετίζονται με κάποια μέρη του σώματος. Εκείνα τα σημεία καταγράφω, τα σημεία που μαρτυρούν μια ιστορία», έχει δηλώσει ο καλλιτέχνης. Όπως έχει παραδεχτεί έχει εμμονή με τα γυναικεία οπίσθια: «Το πιο αγαπημένο σημείο στο σώμα μια γυναίκας», έχει πει στo grekamag.gr.

protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.