Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΤΙΝΓΚ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Στο σημείο εντοπίστηκαν τουλάχιστον 30-40 άτομα που δεν είχαν εξασφαλίσει άσυλο... αλλά ο Στίνγκ σαν κλασικός αριστερός δεν ήξερε τίπ...



Στο σημείο εντοπίστηκαν τουλάχιστον 30-40 άτομα που δεν είχαν εξασφαλίσει άσυλο... αλλά ο Στίνγκ σαν κλασικός αριστερός δεν ήξερε τίποτα... ο επιστάτης φταίει

Σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον διάσημο τραγουδιστή Στινγκ ξέσπασε στην Ιταλία, καθώς οι τοπικές αρχές εντόπισαν παράνομους μετανάστες να απασχολούνται ως εργάτες διαφόρων ειδικοτήτων στην περιουσία που διατηρεί στη γειτονική χώρα.

Οι παράνομοι μετανάστες εργάζονταν στα κτήματα του ινδάλματος της Ποο μουσικής, στα οποία καλλιεργεί και παράγει ελιές, σταφύλια και άλλα προϊόντα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Στινγκ, τους εργάτες αυτούς προσέλαβε δίχως να το γνωρίζει ο ίδιος, η εταιρεία εύρεσης εργατικού δυναμικού με την οποία συνεργάζεται.

Οι ιταλικές αρχές απέσπασαν ομολογίες των εργατών, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι η αμοιβή τους ανέρχεται σε σχεδόν 4 ευρώ την ώρα, χωρίς καμία ασφαλιστική κάλυψη, όντας παράνομοι στη χώρα. Στο σημείο εντοπίστηκαν τουλάχιστον 30-40 άτομα που δεν είχαν εξασφαλίσει άσυλο και βρίσκονταν παρανόμως στην Ιταλία. Οι κατηγορίες έχουν επικεντρωθεί στην εταιρεία, ενώ ο Στινγκ μπορεί να αρνείται ότι γνώριζε την παρουσία τους, αλλά η ευθύνη ανήκει και στον ιδιοκτήτη της έκτασης.

Το θέμα θα κριθεί στο δικαστήριο. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει τουλάχιστον 11 άτομα, ενώ ο υπεύθυνος της για την έρευνα δήλωσε ότι ο Στινγκ όντως δεν γνώριζε για την ύπαρξη αυτών των ανθρώπων, ενώ διερευνάται ποιος ήταν ο υπεύθυνος για την πρόσληψή τους και υπό ποιες συνθήκες.


ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.