Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ο ΠΙΘΑΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ»...

Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Ιπποκράτους 112. Από την ισ...


Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Ιπποκράτους 112. Από την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές τόσο στο βιβλιοπωλείο «Ελεύθερη Σκέψη» που βρίσκεται εκεί, όσο και σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα επί της Ιπποκράτους.
Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου
Αν και αρχικά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στόχος της επίθεσης ήταν το βιβλιοπωλείο, ωστόσο προκαλεί προβληματισμό στις Αρχές το γεγονός ότι ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος στην είσοδο της πολυκατοικίας επί της οδού Ιπποκράτους 112, στην οποία διαμένει η Εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη.
Ο δικηγόρος της κ. Τσατάνη, Θέμης Σοφός, μάλιστα, που βρέθηκε στο σημείο, δήλωσε στις κάμερες ότι η έκρηξη έγινε στην είσοδο της οικίας της εισαγγελέως και ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα.
Ο κ. Σοφός πρόσθεσε επίσης, ότι η κ.Τσατάνη είχε ζητήσει αύξηση των μέτρων για την ασφάλειά της, αλλά η Πολιτεία μείωσε τη φρούρηση, με αποτέλεσμα την σημερινή επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.