Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ «ΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ»; ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΚΟΥΕΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ!

Τραγελαφική ήταν η... παράδοση ενός νεαρού που υποστηρίζει πως είναι ο άνθρωπος που έριξε την βόμβα μολότοφ στο μνημείο του Άγνωστ...







Τραγελαφική ήταν η... παράδοση ενός νεαρού που υποστηρίζει πως είναι ο άνθρωπος που έριξε την βόμβα μολότοφ στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, καθώς “παραδόθηκε” στην Τροχαία, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην πιστεύουν στα αυτιά τους, με αυτά που άκουσαν.

Ο 25χρονος από το Μαρούσι, προφανώς μη γνωρίζοντας πως στην οδό Δηλιγιάννη δεν στεγάζεται η ΓΑΔΑ, αλλά η Τροχαία, το πρωί τις Κυριακής πλησίασε τον φρουρό, και του είπε: “...έμαθα πως με ψάχνεται και ήρθα”, για να λάβει την απάντηση: “...έχετε υποπέσει σε τροχαίο δυστύχημα;”.




Τελικά ο φρουρός κάλεσε αμέσως τον Αξιωματικό Υπηρεσίας, ο οποίος άκουσε εμβρόντητος το νεαρό να τους λέει: “...έμαθα πως με ψάχνεται και ήρθα μόνος μου.. εγώ έριξα την μολότοφ στο μνημείο και δεν είμαι καλά, έχω ψυχολογικά, ακούω φωνές και είμαι άνεργος”.

Βέβαια άμεσα ο Αξιωματικός Υπηρεσίας στο κτήριο της Τροχαίας, ενημέρωσε την Κρατική Ασφάλεια που έχει αναλάβει τις έρευνες και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν φθάσει Αστυνομικοί της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, οι οποίοι οδήγησαν το νεαρό στη ΓΑΔΑ.

Τα ίδια που υποστήριξε στον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Τροχαίας, είπε ο 25χρονος και στους Αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας: “...εγώ έριξα την μολότοφ στο μνημείο, έχω ψυχολογικά και ακούω φωνές, είμαι άνεργος”!

Μάλιστα οι αστυνομικοί, ζήτησαν από το ψυχολόγο της ΓΑΔΑ να κάνει μια πρώτη εξέταση στο νεαρό, με αποτέλεσμα να τους πει προφορικά πως πράγματι ένα πρόβλημα πρέπει να υπάρχει.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον 25χρονο, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του Αυτοφώρου, όσον αφορά στο χρόνο διάπραξης του αδικήματος.

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί θα δοθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ παράλληλα θα ερευνηθεί εάν τα λεγόμενα του νεαρού είναι αληθή, η απλά θέλει να στρέψει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.