Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ... «ΑΝΑΣΤΕΝΟΥΝ»: ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

Στα τέλη του 2014 η γερμανική Die Welt είχε αποκαλύψει ότι στον Λίβανο λειτουργούσε κρυφό νοσοκομείο μόνο για μέλη της οργάνωσης Ισλαμ...


Στα τέλη του 2014 η γερμανική Die Welt είχε αποκαλύψει ότι στον Λίβανο λειτουργούσε κρυφό νοσοκομείο μόνο για μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Εκείνο το άρθρο ανέφερε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τη νοσηλεία των βαριά τραυματισμένων τζιχαντιστών, τα οποία παραμένουν διαχρονικά διότι αποτελούν εγκλήματα τρομοκρατίας που δεν έχουν παραγραφεί.

Οι τραυματίες τζιχαντιστές από τα πεδία των μαχών μεταφέρονταν στον Λίβανο μέσω «μυστηριωδών» οργανώσεων ανθρωπιστικής βοήθειας.

Για τις ιατρικές επεμβάσεις πλήρωναν κεφάλαια από το Κατάρ ή η Σαουδική Αραβία.

Το κόστος έφτανε μέχρι και τα 16.000 ευρώ για μια χειρουργική επέμβαση σε μια θρυμματισμένη κνήμη.

Τότε ακόμα δεν άφηναν τους τζιχαντιστές να πεθαίνουν σαν τα σκυλιά, υπήρχε ολόκληρο «ασφαλιστικό» σύστημα από πίσω τους.

Τα χρήματα για τις χειρουργικές επεμβάσεις στους τζιχαντιστές πληρώνονταν μπροστά και μετρητά.

Μόλις έφτανε ο τραυματίας τζιχαντιστής στην κλινική, ο «εθελοντής ανθρωπιστικής βοήθειας» που τον παρέδιδε στους γιατρούς έδινε και τον φάκελλο που περιείχε σε μετρητά τα έξοδα νοσηλείας του. Τόσο απλά.

Όλα αυτά τα εγκλήματα πολέμου, η χρηματοδότηση της τρομοκρατίας από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, πράγματα που έχουν καταγγελθεί από μεγάλα διεθνή Μέσα, αποσιωπούνται καθημερινά.

Το σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε ποιοι βρίσκονται πίσω από την τζιχαντιστική απειλή ούτε λεπτό. Για να μην «χανόμαστε» στα θολά της υπερπληροφόρησης για το ποιοι πραγματικά απειλούν τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής μας.

http://www.tribune.gr/world/news/article/289576/chrimata-apo-katar-plironontan-ta-chirourgia-ton-tzichantiston.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.