Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ...!! ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ...!!!

Ρίγη συγκινήσεως σκόρπισαν χαράματα οι Σπουδαστές του Αγήματος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) μπροστά από τον Πύρ...

12

Ρίγη συγκινήσεως σκόρπισαν χαράματα οι Σπουδαστές του Αγήματος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) μπροστά από τον Πύργο το Λευκό ,κατά την Έπαρση και την Υποστολή της Σημαίας ! Ηθικό διατάζει ο Επικεφαλής Αξιωματικός …Ακμαιότατο απαντούν οι Σπουδαστές που έψαλαν τον Εθνικό Μας Ύμνο!

Δραστηριότητες των Πρωτοετών Μαθητών της ΣΣΑΣ 2016-2017

Οι Πρωτοετείς (2016-17 ) Σπουδαστές και Σπουδάστριες της Σχολής πήραν πριν από μερικές ημέρες και ο βάπτισμα του πυρός αφού εκτέλεσαν και την πρώτη τους Βολή με ατομικό Οπλισμό !



Να σημειωθεί οτι Σπουδαστές της Σχολής απο όπου αποφοιτούν οι Επιστήμονες του Στρατού ..Ιατροί ,Νομικοί ,Φαρμακοποιοί ,Στρατολόγοι δεν υστερούν πουθενά στην Στρατιωτική τους εκπαίδευση έναντι των Συναδέλφων τους της ΣΣΕ των Όπλων και των Σωμάτων !




Αμέσως μετά την εισαγωγή τους στη Σχολή, οι νέοι Μαθητές πραγματοποιούν τη Βασική Στρατιωτική τους εκπαίδευση, της οποίας η διάρκεια είναι τρεις (3) εβδομάδες.



Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, η στρατιωτική εκπαίδευση πραγματοποιείται παράλληλα με την Πανεπιστημιακή δραστηριότητα, σε ώρες κατά τις οποίες δεν υπάρχουν Πανεπιστημιακές υποχρεώσεις.

Ο κύκλος της ετήσιας στρατιωτικής εκπαίδευσης ολοκληρώνεται μετά το τέλος των Πανεπιστημιακών εξετάσεων του Ιουνίου, κατά τη διάρκεια θερινής κατασκηνωτικής διαβίωσης των Μαθητών-τριών, στην οποία συμμετέχουν οι τρεις(3) πρώτες τάξεις της Σχολής.



Η θερινή διαβίωση πραγματοποιείται στο Φάρο Ποσειδίου Χαλκιδικής, αρχίζει συνήθως στις αρχές Ιουλίου, και διαρκεί τρεις(3) εβδομάδες. Με το τέλος της δραστηριότητας αυτής τελειώνει το εκπαιδευτικό έτος, και οι Σπουδαστές -Σπουδάστριες αναχωρούν για την καλοκαιρινή τους άδεια.


veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.