Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΥΦΤΩΝ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΠΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΩΝ!..

Στο σπίτι του συμβολαιογράφου, βρέθηκαν ένα βιβλίο συμβολαίων, πέντε ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και πέντε πράξεις εκούσιας αναγνώρισης τ...



Στο σπίτι του συμβολαιογράφου, βρέθηκαν ένα βιβλίο συμβολαίων, πέντε ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και πέντε πράξεις εκούσιας αναγνώρισης τέκνων - Συνεργαζόταν με δυο Ελληνίδες τσιγγάνες ηλικίας 27 και 18 χρόνων

Κύκλωμα εξασφάλιζε σε αλλοδαπούς που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα τη δυνατότητα να ζητήσουν άδεια διαμονής ως γονείς ανηλίκων Ελλήνων, με συμβολαιογραφικές πράξεις «μαϊμού» αναγνώρισης νεογέννητων παιδιών που κατέθετε έναντι αμοιβής στο Δήμο της Πάτρας!

Βασικό ρόλο στο κύκλωμα έπαιζε ένας συμβολαιογράφος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μαζί με δυο Ελληνίδες τσιγγάνες ηλικίας 27 και 18 χρόνων, οι οποίες προσκόμισαν στο Δήμο Πατρέων συμβολαιογραφικές πράξεις εκούσιας αναγνώρισης των παιδιών τους από δυο Πακιστανούς ηλικίας 38 και 21 χρόνων, τις οποίες είχε συντάξει ο ίδιος.

Πίσω από τις εικονικές αναγνωρίσεις πατρότητας βρεφών κρύβονταν δυο Ελληνίδες ηλικίας 48 και 40 χρόνων που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, όπως και οι δυο αλλοδαποί «πατέρες» οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα. Στο σπίτι του συμβολαιογράφου, βρέθηκαν ένα βιβλίο συμβολαίων, πέντε ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και πέντε πράξεις εκούσιας αναγνώρισης τέκνων, από τις οποίες έλειπαν οι υπογραφές μεταξύ των συμβαλλομένων μερών.

Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει πόσοι αλλοδαποί εκμεταλλεύτηκαν τις συμβολαιογραφικές πράξεις για να ζητήσουν νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα και πόσα χρήματα έβγαλαν από την κομπίνα ο συμβολαιογράφος και οι δυο γυναίκες που του έφερναν «πελατεία». Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, δωροδοκία και ψευδή βεβαίωση και νόθευση. Όλοι κρατούνται και θα απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή. 
http://www.protothema.gr/greece/article/619198/patra-sumvolaiografos-metetrepe-lathrometanastes-se-ellines-goneis-anilikon/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.