Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΑ Η ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ: ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΟΝ ΜΟΧΛΟ!..

Εκτός εαυτού έβγαλαν την γνωστή πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Σιδέρη, τα όσα αισχρά διαπράττουν εναντίον της Πατρίδος οι ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ


Εκτός εαυτού έβγαλαν την γνωστή πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Σιδέρη, τα όσα αισχρά διαπράττουν εναντίον της Πατρίδος οι Συριζαίοι. Σήμερα (Τρίτη) το μεσημέρι, έγραψε στην σελίδα της στο Facebook πως ονειρεύεται την ημέρα που θα τραβήξει τον μοχλό της καταπακτής όπου θα κρεμαστούν ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του!.. 

Το απολαυστικό κείμενο της Χριστίνας Σιδέρη (που πρόσφατα διέγραψε από την Νέα Δημοκρατία ο Κούλης Μητσοτάκης επειδή είναι πολύ... πατριώτισσα!) έχει επί λέξει ως εξής:


«Μόνο εγώ ονειρεύομαι ότι φοράω ένα φόρεμα όνειρο με βαθύ ντεκολτέ κρουαζέ, δωδεκάποντες γόβες, είμαι τέλεια μακιγιαρισμένη και χτενισμένη, μέσα στη καλή χαρά και τραβάω με ηδονή, το μοχλό της καταπακτής της κρεμάλας, όπου στη σειρά βρίσκονται Καμμένος, Τσίπρας, Μουζάλας, Χριστοδουλοπούλου, Πολάκης, Τόσκας, Δρίτσας, Μακρή και Κωνσταντοπούλου;

Είμαι σοβαρά γιατρέ μου;»




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.