Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΩΝ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ... ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠ΄ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ!

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο λιμάνι των Μαλίων με πρωταγωνιστές δύο άνδρες που είχαν πέσει παράνομα στη θά...



Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο λιμάνι των Μαλίων με πρωταγωνιστές δύο άνδρες που είχαν πέσει παράνομα στη θάλασσα με μπουκάλες και οι οποίοι στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τους Λιμενικούς, έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή μίας γυναίκας.
Όλα ξεκίνησαν όταν το προσωπικό του Λιμενικού, περίμενε τους δύο άνδρες τους οποίους παρακολουθούσε, να βγουν στη στεριά.

Στη συνέχεια και ενώ εκείνοι επέστρεψαν στο λιμανάκι, οι Λιμενικοί τους είπαν να κατέβουν από το σκάφος προκειμένου να τους κάνουν το σχετικό έλεγχο. Κι ενώ αρχικά οι δύο άνδρες φάνηκε ότι ανταποκρίνονταν στις οδηγίες των λιμενικών, η συνέχεια έμελλε να είναι περιπετειώδης καθώς αυτό που ακολούθησε θύμισε σκηνή από ταινία.

Σύμφωνα με το ekriti ο ένας που επέβαινε στο σκάφος, ένας 50χρονος, προσπάθησε να ξεφύγει ωστόσο ένας από τους άνδρες του Λιμενικού βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να ανέβει σε αυτό και να τον ακινητοποιήσει. Ο δεύτερος από τους δύο, είχε προλάβει να μπει στο πολυτελές του αυτοκίνητο. Δεν δίστασε μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να απειλήσει μία γυναίκα λιμενικό που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, όταν η Λιμενικός πλησίασε το αυτοκίνητό του, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και απειλώντας ότι θα την πατήσει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατάφερε να ξεφύγει. Ο 50χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ ο άλλος αναζητείται ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

Πηγή: ekriti

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.