Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ- ΛΙΜΝΕΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ

Εικόνες χάους καταγράφονται στην Σούδα όπου εντοπίζονται τα σοβαρότερα προβλήματα από την νεροποντή που έχει ξεκινήσει από τις πρώτες ...




Εικόνες χάους καταγράφονται στην Σούδα όπου εντοπίζονται τα σοβαρότερα προβλήματα από την νεροποντή που έχει ξεκινήσει από τις πρώτες πρωϊνές ώρες στα Χανιά.

Δρόμοι πλημμυρισμένοι και κάτοικοι σε απόγνωση. Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι οδοί 25ης Μαρτίου, Κανάρη, Έλλης και Κυδωνίας, με τους δρόμους του μεγάλο εμπορικού λιμανιού του νομού Χανίων να θυμίζουν λιμνοθάλασσα! Η κυκλοφορία από την Σούδα προς τον Βλητέ έχει διακοπεί.
Έντονα είναι τα παράπονα κατοίκων στα “Χ.ν.” καθώς καταγγέλουν ότι δεν είχαν καθαριστεί τα φρεάτια. Η πρόγνωση για την νεροποντή υπήρχε από νωρίς την Κυριακή αλλά οι αρμόδιες Αρχές φαίνεται να αδιαφόρησαν.



Αναλυτικότερα διακόπηκε η κυκλοφορία από Σούδα προς Βλητέ καθώς και στον κόμβο του Κλαδισσού. Στην Λεωφόρο Σούδας καθώς και στις οδούς Αναγνώστη Γογονή προκλήθηκε μποτιλιάρισμα. Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στο οδικό δίκτυο στα Λιβάδεια και στον Αγ. Ιωάννη.

Διακοπή ηλεκτροδότησης υπήρξε στην οδό Σκαλίδη και σε ένα μέρος της Κυδωνίας λόγω βλάβης σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Όπως επεσήμανε στα “Χ.Ν.” ο κ. Γιώργος Πλοκαμάκης τομεάρχης Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Χανίων «Έχουμε δεχθεί κλήσεις για μεμονωμένα περιστατικά σε διάφορες περιοχές, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι αρχές, ήταν σε έναν υπόγειο υποσταθμό στην οδό Σκαλίδη, ο οποίος έχει πλημμυρίσει με αποτέλεσμα να μην έχουν ρεύμα οι οδοί Κυδωνίας και Σκαλίδη».



Με τους κουβάδες και τις λεκάνες οι υπάλληλοι του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων προσπαθούν να μαζέψουν τα νερά που μπαίνουν μέσα στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.




Πηγή: www.haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.