Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΜΠΕΞ»ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΒΛΑΚΕΙΑ» ΤΗΣ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ, ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΑΣΤΑΡΔΗ

«Στο Δημοτικό ήμουν το μόνο παιδί με μπαμπά καλλιτέχνη και χωρισμένους γονείς. Εγώ φοβόμουν πιο πολύ το ρατσισμό…» Η Άννα Αδριανού πα...




«Στο Δημοτικό ήμουν το μόνο παιδί με μπαμπά καλλιτέχνη και χωρισμένους γονείς. Εγώ φοβόμουν πιο πολύ το ρατσισμό…»
Η Άννα Αδριανού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό You και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, αποκαλύπτοντας πως από κόμπλεξ δεν ήθελε να χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα της, Νίκου Βασταρδή.

Άννα Αδριανού

Υπήρξες εγκλωβισμένη στο «εγώ» σου;

Σε ηλικία 20 χρονών υπήρξα.



Εξαιτίας του γεγονότος ότι ήσουν κόρη του Νίκου Βασταρδή;

Όταν θεωρείς έναν χωρισμό ή ότι δεν έχεις τον γκόμενο ή την γκόμενα που θες ή αντίστοιχα και τη δουλειά… το τέλος του κόσμου, αυτό είναι εγωισμός. Το γεγονός ότι ήμουν η κόρη του Νίκου Βασταρδή ήταν τεράστια τύχη για μένα. Ο πατέρας μου ήταν απελευθερωμένος, ταπεινός και καθόλου εγωιστής.

Ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία που έχεις κάνει;

Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου δεν έβγαινα έξω για να τον φροντίσω. Ακολουθούσα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, δεν κοιμόμουν τα βράδια, αλλά δεν το θεωρώ θυσία. Για μένα ήταν μεγάλη χαρά και ευχαριστώ τον πατέρα μου, τη ζωή και τον Θεό που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Δεν έχω κάνει τίποτα που δεν ήθελα. Από νεαρή ηλικία είχα την ωριμότητα και ήξερα ότι για κάθε πράγμα που επιθυμείς υπάρχει και το αντίστοιχο τίμημα που πρέπει να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις.

Έχεις δεχτεί ρατσισμό για την εμφάνισή σου ή για το γεγονός ότι ο πατέρας σου ήταν ηθοποιός;

Στο Δημοτικό ήμουν το μόνο παιδί με μπαμπά καλλιτέχνη και χωρισμένους γονείς. Εγώ φοβόμουν πιο πολύ το ρατσισμό. Τα άλλα παιδιά δεν μου έκαναν κάτι.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς το επίθετο του πατέρα σου;

Αυτό ήταν κόμπλεξ. Επειδή ο πατέρας μου ήταν πάρα πολύ σωστός σε όλα του, ένιωθα ότι ήθελα να βρω έναν άλλο τρόπο να δω τι ευκαιρίες έχω. Θεωρώ ότι ήταν βλακεία τελικά. Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, δεν θα το έκανα. Τότε πίστευα ότι αν πάω σε μια οντισιόν και μου έλεγαν για τον πατέρα μου θα με έβλεπαν με καλό ή και κακό μάτι.

ΖΑΡΡΙΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.