Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΟΓΩ «ΑΠΕΙΛΗΣ» - ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΣΑΞΟΝΙΑΣ

Μια ολόκληρη κατοικημένη περιοχή εκκενώνεται στο κρατίδιο της Σαξονίας στη Γερμανία εξαιτίας μιας "στατικής απειλής" ανακοίνω...


Μια ολόκληρη κατοικημένη περιοχή εκκενώνεται στο κρατίδιο της Σαξονίας στη Γερμανία εξαιτίας μιας "στατικής απειλής" ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. Δεν είναι σαφές ακόμα για τι είδους απειλή πρόκειται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία απέτρεψε τρομοκρατική επίθεση με έκρηξη βόμβας.
«Έχουμε μια στατική απειλή στην περιοχή Fritz Heckert και αναπτύξαμε μεγάλη δύναμη» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Δεν διευκρίνισε τι είδους απειλή υπάρχει αλλά ζήτησε από τους κατοίκους να αποφεύγουν την περιοχή και να μην ανεβάζουν φωτογραφίες και video στα social media.

Κάποιοι βέβαια, δεν τον... υπάκουσαν και ανέβασαν φωτογραφίες από την περιοχή Chemnitz, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σαξονίας, όπου φαίνονται πάνοπλοι αστυνομικοί να αναπτύσσονται στο σημείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημείο όπου επρόκειτο να γίνει η βομβιστική επίθεση έχει βρεθεί αλλά ο δράστης παραμένει άφαντος. Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι τουλάχιστον ένα κτίριο έχει εκκενωθεί.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.