Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΤΟΣ... ΒΙΝΤΕΟ: ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ... ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ!

Σοκαριστικό βίντεο που δόθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα, καταγράφει την περίεργη, καθημερινή συνήθεια ενός αφεντικού εταιρείας που αναγκ...



Σοκαριστικό βίντεο που δόθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα, καταγράφει την περίεργη, καθημερινή συνήθεια ενός αφεντικού εταιρείας που αναγκάζει τις γυναίκες υπαλλήλους του να στέκονται σε σειρά και να τον φιλούν στα χείλη κάθε πρωί!

Το σκανδαλώδες βίντεο, το οποίο έχει εκατομμύρια views στο αντίστοιχο Twitter της Κίνας, γυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας από τις συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται καθημερινά 9:00 π.μ. - 09:30 π.μ.

Η ανώνυμος εταιρεία είναι μια ζυθοποιία με έδρα στο Πεκίνο και το αφεντικό παίρνει πολύ σοβαρά ό, τι ο ίδιος αποκαλεί "ομαδικές ασκήσεις", προκειμένου να δημιουργήσει την ανορθόδοξη κουλτούρα της εταιρείας.



Ωστόσο, για κάποιο λόγο, μόνο οι γυναίκες υπάλληλοι παίρνουν μέρος στο τελετουργικό των φιλιών.

Το προσωπικό της εταιρείας πιστεύεται ότι αποτελείται παραπάνω από το 50% από γυναίκες , αλλά είναι ασαφές πόσο πρόθυμοι είναι οι εργαζόμενοι να λαμβάνουν μέρος σε αυτή την αδιανόητη διαδικασία.

Οι συμμετέχουσες εμφανίζονται δειλές και αμήχανες και δύο γυναίκες φέρεται πως δήλωσαν παραίτηση.

Από την άλλη, το αφεντικό, όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, στέκεται με τα χέρια του πίσω από την πλάτη του, σουφρώνοντας τα χείλη του.



Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε το αμφιλεγόμενο περιεχόμενο, χιλιάδες χρήστες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σχολιάζουν την κακομεταχείριση στο χώρο εργασίας και τον σεξισμό στην Κίνα.

http://www.newmoney.gr/diethni/303512-binteo-sok-afentiko-bazei-kathe-proi-tis-ginaikes-ipallilous-se-seira-gia-na-ton-filisoun-sta-xeili

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.