Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΕ ΠΟΠ - ΚΟΡΝ...: ΞΥΛΟ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΒΙΝΤΕΟ-

Με ξύλο, χημικά και δακρυγόνα απομάκρυναν τους διαδηλωτές τα ΜΑΤ, λίγη ώρα πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σκοπευτήριο της Καισα...




Με ξύλο, χημικά και δακρυγόνα απομάκρυναν τους διαδηλωτές τα ΜΑΤ, λίγη ώρα πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.
Η παρουσία των δυνάμεων των ΜΑΤ στην Καισαριανή ήταν ισχυρή από νωρίς, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας αναμενόταν να μιλήσει σε εκδήλωση στο Σκοπευτήριο, στο πλαίσιο της απόδοσης του χώρου στον Δήμο.

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβέρνηση πραγματοποιήθηκε από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τα ΜΑΤ πάντως απαγόρευσαν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν τον χώρο του Σκοπευτηρίου, κάνοντας χρήση δακρυγόνων και χημικών για να τους απομακρύνουν.



Η επίσκεψη του πρωθυπουργού έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τον εκλεγμένο με το ΚΚΕ δήμαρχο της Καισαριανής να αρνείται να παραβρεθεί στην εκδήλωση υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πάρθηκε με μεγάλη πλειοψηφία.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μάλιστα, κατά της παρουσίας του Δήμου στην εκδήλωση τάχθηκαν, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος και τρεις από τους τέσσερις δημοτικούς συμβούλους του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ.

Για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων έκανε λόγο το γραφείο του πρωθυπουργού σε απάντησή του προς τον Δήμαρχο Καισαριανής.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.