Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΣΜΑΡΓΚΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ

Οκτώβριος 18, 2016. Καθώς η επιχείρηση στη Μοσούλη βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν, Μασούντ Μπαρζανί και ο π...


Οκτώβριος 18, 2016.

Καθώς η επιχείρηση στη Μοσούλη βρίσκεται σε εξέλιξη, ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν, Μασούντ Μπαρζανί και ο πρωθυπουργός Νετσερβάν Μπαρζανί, μαζί με διοικητές του ιρακινού στρατού, επισκέφθηκαν στρατόπεδα των Πεσμεργκά που είναι έτοιμοι να επιτεθούν στους τρομοκράτες τους ‘ισλαμικού κράτους’.




Σε συνέντευξη Τύπου, γράφει το τουρκικό πρακτορείο DHA, ο Μασούντ Μπαρζανί  δήλωσε ότι σήμερα είναι μια κρίσιμη καμπή στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και ότι η κουρδική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Βαγδάτη και μίλησε για το σχεδιασμό των επιχειρήσεων με τον Ιρακινό πρωθυπουργό.



Για πρώτη φορά είπε τα ιρακινά στρατεύματα μαζί με τις δυνάμεις πεσμεργκά  δίνουν το αίμα τους σε έναν κοινό σκοπό, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.



«Η σημερινή επιχείρηση είναι επιτυχής, επειδή ετοιμάστηκε με συντονισμό των ιρακινών δυνάμεων και των πεσμεργκά. Διανύουμε μια ιστορική ημέρα των πεσμεργκά έπειτα από τις νίκες στο Κομπάνι (Άιν αλ Αράμπ) και στο Σιντζάρ (πόλη στο ιρακινό Κουρδιστάν), όπου καταστρέψαμε τους τρομοκράτες του Daesh. Κινούμαστε τώρα με τον ιρακινό στρατό για να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα και στη Μοσούλη», είπε.

http://www.echedoros-a.gr/2016/10/blog-post_512.html



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.