Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ...

Φόβοι για νεκρούς και τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 5,4R που σημειώθηκε νωρίτερα στην Περούτζια της Ιταλίας, αναφέρει η...

seismos_italia





Φόβοι για νεκρούς και τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 5,4R που σημειώθηκε νωρίτερα στην Περούτζια της Ιταλίας, αναφέρει η εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, την οποία επικαλείται το ΑΠΕ.




Το επίκεντρο εντοπίστηκε 64 χλμ. ανατολικά της Περούτζια και 122 χλμ. βορειοανατολικά της Ρώμης και σύμφωνα με το Reuters έγινε ιδιαίτερα αισθητός τόσο στην πρωτεύουσα, όσο και σε πολλές πόλεις της κεντρικης Ιταλίας. Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 9 χιλιόμετρα.

Μάλιστα, η πολιτική προστασία ανακοίνωσε ότι υπάρχουν ορισμένες «μεμονωμένες καταρρεύσεις κτιρίων».
Οι ιταλικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι καταγράφεται πρόβλημα, χωρίς να προσδιορίσουν την ακριβή φύση του, στην περιφερειακή οδό Σαλάρια, που μεταξύ άλλων συνδέει τη Ρώμη με τη Μάρκε.

Σεισμολόγος δήλωσε στην εφημερίδα Repubblica ότι ο αποψινός συνδέεται με τον φονικό σεισμό της 24ης Αυγούστου που έπληξε το Αματρίτσε και ο οποίος παραμένει νωπός στις μνήμες των Ιταλών.

Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ, περίπου 150 κάτοικοι εγκατέλειψαν τα προσωρινά καταλύματά τους στην περιοχή Αρκουάτα τελ Τρόντο. Παράλληλα σε πολλές άλλες περιοχές της περιφέρειας Μάρκε, όπου υπάγεται η Αρκουάτα Ντελ Τρόπο, έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.