Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΠΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΕΙ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ... ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης του 32χρονου Βαγγέλη Πέππου που κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών ξυλοκοπήθηκε άγρια από φρου...



Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης του 32χρονου Βαγγέλη Πέππου που κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών ξυλοκοπήθηκε άγρια από φρουρούς νυκτερινού κέντρου στη Μύκονο, στο οποίο βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του και την παρέα τους.
Ένα χρόνο μετά, η μητέρα του Βαγγέλη μιλά για πρώτη φορά στην εκπομπή "Μεσημέρι και Κάτι" του ΣΙΓΜΑ για την κατάσταση του γιου της.

Να θυμίσουμε ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών σε απόφαση του τον Μάρτη του 2016, υποχρέωσε τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση να καταβάλλουν “εις ολόκληρον ο καθένας τους στην αιτούσα α) ως δικαστική συμπαραστάτρια του παθόντος συζύγου της Ευάγγελου Πέππου το ποσό των 267.660 ευρώ για τα νοσήλια και το ποσό  των 15.000 ευρώ για τα έξοδα του συνοδεύοντος προσώπου και β) ατομικά στην ίδια το ποσό των 1080 ευρώ.

Η μητέρα του άτυχου Βαγγέλη, Σούλλα Τσαγκαρά, άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή μιλώντας για το παιδί της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "Είμαι εδώ για τον Βαγγέλη", πιστεύοντας ότι "θα έκανε το ίδιο η κάθε μάνα για το παιδί της".

Αύριο ο Βαγγέλης Πέππος αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, στο οποίο βρίσκεται σε φυτική κατάσταση.

Σύμφωνα με την κα Τσαγκαρά στο μοναδικό εξειδικευμένο κέντρο που υπάρχει στην Λευκωσία και που μπορεί να αναπεξέλθει στις ανάγκες του 32χρονου τα κόστη είναι υψηλά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο το ιατρικό και παραιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λευκωσίας που τόσο καιρό βοήθησε τον γιο της.

"Δεν θα μπορούσα να ήμουν πουθενά αλλού, παρά μόνο στο νοσοκομείο ανέφερε η καΤσαγκαρά. Παραμελώ τους πάντες και απολογούμαι γι' αυτό…".

Από την πλευρά της η κα Τσαγκαρά ανέφερε ότι επικοινώνησε με το εξειδικευμένο ίδρυμα που υπάρχει στην Λευκωσία. Το δύσκολο κομμάτι σημείωσε είναι ότι θα πρέπει να νοσηλεύεται σε δωμάτιο μόνος του, για σκοπούς αποφυγής λοιμώξεων. Η κα Τσαγγαρά ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Πέππος βρίσκεται σε ένα σημείο που χρήζει ειδικής θεραπείας κι όχι να βρεθεί σε ένα γηροκομείο. Γι' αυτόν τον λόγο σημείωσε, θα έπρεπε να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο οποίο θα τύχει ανάλογης βοήθειας για τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες και λογοθεραπείες.

Τα κόστη είναι αρκετά υψηλά για μεταφορά του σε εξειδικευμένο κέντρο στο Ισραήλ, όπου θα του παρασχεθεί η ανάλογη φροντίδα που χρειάζεται, όπως ανέφερε η μητέρα του, συμπληρώνοντας ότι δεν έχουν δοθεί όλα τα λεφτά από τις αποζημιώσεις που έδωσε η ελληνική Κυβέρνηση.

"Πιστεύω ότι με νιώθει, καταλαβαίνει ότι είμαι κοντά του, έστω κι αν δεν το εκφράζει. Νομίζω ότι έχουμε μια επικοινωνία οι δυο μας. Γι' αυτό είμαι εδώ. Έκκλησή μου να γίνει κάτι, που να μην με αναγκάσει να τον πάω σε ένα γηροκομείο, αλλά σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Δεν θα τον έχω όπως ήταν, στενεύουν τα περιθώρια, γι αυτό είμαι κοντά σας".

Αναφερόμενη στο εγγόνι της η κα Τσαγκαρά είπε ότι αυτό τον καιρό είναι με την μητέρα του παιδί, ωστόσο η ίδια προσπαθεί τώρα να βοηθήσει τον γιο της, γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Το παιδί του, ήταν το Α και το Ω του».

"Είμαι εδώ γιατί δεν θέλω να τον πάρω σε ένα γηροκομείο. Για να επανέλθει χρειάζεται εντατική φυσιοθεραπεία και λογοθεραπεία. Το πρόβλημα είναι να επικοινωνήσει. Πρέπει ως μάνα να προσπαθήσω. Πέρασε πολλές λοιμώξεις και πολλά πράγματα. Τώρα είναι σε θέση να προσπαθήσουμε".




http://www.newsit.com.cy


Πηγή: Sigmalive



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.