Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΟΣΟΙ ΜΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ» ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ, ΣΕΜΝΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΛΕΠΑ

Έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των media. Οι τολμηρές φωτογραφίες που σχεδόν καθημερινά ποστάρει στο Instagram γίνονται talk of the to...







Έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των media. Οι τολμηρές φωτογραφίες που σχεδόν καθημερινά ποστάρει στο Instagram γίνονται talk of the town, με τους άντρες να παραληρούν. Αν και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Κόννυ Μεταξά το έχει παρακάνει, εκείνη δεν πτοείται!


Μάλιστα και ο πατέρας της Λευτέρης Πανταζής της δίνει τις ευχές του λέγοντας πως «είναι κοριτσάκι και καλά κάνει». Η Κόννυ σε συνέντευξη της στο «Down Town» παραδέχτηκε πως είναι περήφανη για το στήθος της, αφού πρόσφατα έκανε πλαστική γι΄αυτό και θέλει να το επιδεικνύει.

«Αφού το έφτιαξα γιατί να μην το χαρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ενώ συμπληρώνει πως «Το καλοκαίρι έφτιαξα το στήθος μου για να νιώσω καλύτερα. Δεν άλλαξα νούμερο απλώς έκανα ανόρθωση. Από τότε θέλω να το βγάζω συνέχεια».




Η ίδια για τις ανάγκες του περιοδικού φωτογραφήθηκε πιο αποκαλυπτική από ποτέ. όσο για τα σχόλια που μπορεί να δεχτεί απαντά «ξέρω ότι σίγουρα κάποιοι θα με κράξουν γι΄αυτή τη φωτογράφιση. Θα πει ο καθένας μια γνώμη την οποία κανείς δεν ζήτησε. Αδιαφορώ».



«Με κράζουν οι καημένοι γιατί είναι πρόβατα και δεν μπορούν να με χειριστούν», τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.