Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!... ΒΙΝΤΕΟ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΤΣΑΛΗ» ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ

Όλο και περισσότεροι αντάρτες παραδίδονται στις κυβερνητικές δυνάμεις. Χιλιάδες πολίτες στην πόλη Qudsiyeh στην επαρχία της Δαμασκού συγ...

Όλο και περισσότεροι αντάρτες παραδίδονται στις κυβερνητικές δυνάμεις.
Χιλιάδες πολίτες στην πόλη Qudsiyeh στην επαρχία της Δαμασκού συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν τη χαρά τους μετά την παράδοση των ανταρτών στην πόλη τους ή την φυγή τους προς το Ιντλίμπ, αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.



Οι διαδηλωτές έδειξαν την πλήρη υποστήριξή τους στις κυβερνητικές δυνάμεις στον πόλεμό τους εναντίον των τρομοκρατών σε όλη τη χώρα.
Και ενώ συνεχίζεται αμείωτη η προέλαση του Συριακού Στρατού στο Χαλέπι, διογκώνεται ταυτόχρονα η τυφλή και κατευθυνόμενη αντιρωσική και αντιασσαντική προπαγάνδα των ΗΠΑ, Γαλλίας και Βρετανίας, πάντοτε με το πρόσχημα της δήθεν προστασίας των αμάχων.
Τα δυτικόφιλα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα συνεχίζουν την μονομερή ενημέρωση για τον Συριακό πόλεμο, προβάλλοντας αποκλειστικά και μόνο ειδήσεις για θύματα από βομβαρδισμούς των ρωσικών και συριακών αεροπλάνων, ενώ αποσιωπούν πλήρως τις ειδήσεις για τους καθημερινά δεκάδες νεκρούς στο Χαλέπι και σε άλλες περιοχές, εξαιτίας των βομβαρδισμών αμάχων από τις τρομοκρατικές ομάδες, τις οποίες στηρίζουν οικονομικά, στρατιωτικά και ηθικά οι ίδιες χώρες που φωνάζουν εναντίον των Ρώσων και του Άσσαντ.
Παρόλη την πρωτοφανή αντιρωσική προπαγάνδα σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα, η πικρή αλήθεια είναι ότι χωρίς την επέμβαση της Ρωσίας αυτήν την στιγμή στην Συρία δεν θα είχε μείνει καμία μειονότητα.

Οι Σουνίτες μουσουλμάνοι, είτε οι αναγνωρισμένοι επίσημα από την Δύση ως τρομοκράτες (Ισλαμικό Κράτος, Αλ-Νούσρα) είτε οι υποστηριζόμενοι από αυτήν λεγόμενοι «μετριοπαθείς» τρομοκράτες, που ελάχιστα διαφέρουν από τους πρώτους,δηλαδή ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός και άλλα τρομοκρατικά παρακλάδια, όπως η υποστηριζόμενη άμεσα από τις ΗΠΑ και την Τουρκία οργάνωση «Νουρεντίν Ζένκι», που ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο με τον αποκεφαλισμό 13χρονου Παλαιστίνιου επάνω στην πλατφόρμα ενός φορτηγού, δεν θα είχαν αφήσει καμία μειονότητα σε όλη την Συρία.

Το βέβαιο είναι ότι θα είχαν περάσει από μαχαίρι ή θα είχαν διώξει όλες τις θρησκευτικές ή εθνικές μειονότητές της, δηλαδή Αλεβήδες, Δρούζους μουσουλμάνους, Γεζίντι, Κούρδους, Σιίτες κ.λπ., και φυσικά όλους τους Χριστιανούς, που αποτελούν το 10% της χώρας (περίπου 1,5 εκατομμύριο πριν τον πόλεμο).
Η μόνη λύση για τις μειονότητες θα ήταν τότε η αναγκαστική μετανάστευση.
Αυτή την στιγμή είναι φανερό ότι ο πόλεμος γέρνει από την πλευρά των δυνάμεων που υποστηρίζουν το κοσμικό καθεστώς Άσσαντ, και θα γείρει οριστικά μόλις πέσει το Χαλέπι, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας.

Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος για την ραγδαία αύξηση της αντιρωσικής και αντιασαντικής προπαγάνδας στην Δύση, θύματα της οποίας πέφτουν, ηθελημένα ή όχι, και πολλά μεγάλα ελληνικά ΜΜΕ.
Εμείς απλώς θέτουμε ένα ερώτημα σε κάθε καλοπροαίρετο αναγνώστη.
Το Χαλέπι δεν είναι η μοναδική πόλη της Συρίας που βομβαρδίζεται από τους Ρώσους και το Συριακό στρατό.
Αεροπορικά κτυπήματα γίνονται και στο Ντάιρ-εζ-Ζόρ, στο Ιντλίμπ, καθώς και σε άλλες περιοχές.
Γιατί όλος ο κόσμος ασχολείται με το Χαλέπι, και μάλιστα αποκλειστικά με το ανταρτοκρατούμενο ανατολικό Χαλέπι, και όχι με τις άλλες πόλεις ή με το δυτικό Χαλέπι;
Ο λόγος είναι απλός: οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι της δεν θέλουν να τελειώσει ο πόλεμος με την πτώση του Χαλεπίου.
Δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ειρήνη και τους αμάχους.

Η αλήθεια είναι η ακριβώς αντίθετη από αυτήν που παρουσιάζει η δυτική προπαγάνδα, αφού είναι βέβαιο ότι η πτώση του Χαλεπίου θα έθετε οριστικό τέρμα στα δεινά των αμάχων, καθώς ποτέ δεν έχουν ακουστεί έκτροπα εναντίον αμάχων από το Συριακό Στρατό στις περιοχές τις οποίες καταλαμβάνει, σε αντίθεση με τις σφαγές, λεηλασίες και καταστροφές που διαπράττει η «αντιπολίτευση», όπου κατάφερε να επικρατήσει.
Η παράταση του πολέμου που επιδιώκει η Δύση, με την σταθερή ενίσχυση των τρομοκρατών από αυτήν, είναι και η βασική αιτία για την συνέχιση της τραγωδίας των αμάχων, όχι μόνο στο Χαλέπι, αλλά και σε όλη τη Συρία.














ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ






























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.