Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΥΡΟΣ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑΚΙ

Δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται τελικά η ύπαρξη πιστολιού σε τσαντάκι που εντόπισε χθες βράδυ υπάλληλος σε εξωτερικό χώρο του αεροδρόμι...




Δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται τελικά η ύπαρξη πιστολιού σε τσαντάκι που εντόπισε χθες βράδυ υπάλληλος σε εξωτερικό χώρο του αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς δεν προέκυψε κάτι από τις αστυνομικές έρευνες στα σπίτια και αυτοκίνητα του παραλήπτη και κατόχου της μικρής τσάντας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το βράδυ υπάλληλος στο αεροδρόμιο Λάρνακας, έδωσε πληροφορία στην Αστυνομία του αεροδρομίου Λάρνακας ότι ενώ βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου, είδε πάνω σε παγκάκι ένα τσαντάκι μέσης.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπάλληλος στην Αστυνομία, πήρε στα χέρια του το τσαντάκι και το επεξεργάστηκε χωρίς όμως να το ανοίξει. Την ίδια στιγμή τον πλησίασε ένας αλλοδαπός, ο οποίος του ανέφερε πως το τσαντάκι ήταν δικό του και το πήρε από τον υπάλληλο.
Στην αναφορά του, ο υπάλληλος είπε πως όταν περιεργαζόταν εξωτερικά το τσαντάκι και από την αφή, υπολόγισε ότι πιθανόν μέσα να υπήρχε πιστόλι.
Από έρευνες της Αστυνομίας μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του αεροδρομίου, έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός του αυτοκινήτου στο οποίο επιβιβάστηκε ο αλλοδαπός, ένας 44χρονος μόνιμος κάτοικος Κύπρου .
Ο 44χρονος εντοπίστηκε από την Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στο διαμέρισμα του όπου έγινε έρευνα χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε. Η Αστυνομία διενήργησε επίσης σωματική έρευνα στον 44χρονο χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε, ενώ δεν βρέθηκε κάτι ούτε στο αυτοκίνητο του.
Ο 44χρονος κλήθηκε για ανάκριση στο ΤΑΕ Λάρνακας και ισχυρίστηκε ότι το τσαντάκι δεν ήταν δικό του, ότι ανήκε σε Κύπριο φίλο του ο οποίος του ανέφερε πως το είχε ξεχάσει στο παγκάκι και ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να το πάρει. Ο αλλοδαπός ανέφερε ακόμα στην Αστυνομία ότι δεν γνώριζε τι περιείχε το τσαντάκι.
Μετά από έρευνες και με βάση τα στοιχεία που έδωσε ο αλλοδαπός, η Αστυνομία εντόπισε τον Κύπριο φίλο του, 26 χρόνων από τη Λευκωσία. Με δικαστικά εντάλματα μέλη της Δύναμης διενήργησαν έρευνα τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο του, χωρίς όμως να εντοπιστεί οτιδήποτε. Η Αστυνομία εντόπισε επίσης το επίμαχο τσαντάκι.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 26χρονου, χθες βράδυ είχε μεταβεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να παραλάβει τον πατέρα του, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις έρευνες της Αστυνομίας.
Ο 26χρονος ανέφερε ακόμα ότι στο τσαντάκι υπήρχαν τα κλειδιά του, το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Είπε ακόμα ότι στο τσαντάκι δεν υπήρχε πιστόλι, όπως ισχυρίστηκε ο υπάλληλος.
Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης

http://www.newsbomb.com.cy/media-showbiz/story/670414/lathos-o-synagermos-sto-aerodromio-larnakas-den-entopistike-pistoli

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.