Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...!! ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΣΙΔΕΣ...!!!

Ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι σκότωσε τον ληστή του. Η αυτοψία στο σπίτι όμως άρχισε να περιπλέκει το μυστηριώ...

Ηράκλειο: Επιτέθηκαν στον δολοφόνο του συγγενή τους - Χαμός στα δικαστήρια [pics]






Ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι σκότωσε τον ληστή του. Η αυτοψία στο σπίτι όμως άρχισε να περιπλέκει το μυστηριώδες έγκλημα, που ξετυλίχθηκε ξανά, στις δικαστικές αίθουσες...




Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου. Στο στόχαστρο ο 66χρονος καθηγητής λογιστικής από τις Πατσίδες που απολογήθηκε για την φονική συμπλοκή με θύμα έναν 69χρονο. Συγγενείς του θύματος που βρέθηκαν από νωρίς στα δικαστήρια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του 66χρονου κατά την αποχώρηση του και επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση με τους συγγενείς του θύματος να βράζουν από οργή και τον 66χρονο να φυγαδεύεται από το κτίριο.

O 66χρονος υποστήριξε ότι εκείνο το πρωί ήταν έξω στην αυλή του όταν κάποια στιγμή ήρθε ο 69χρονος, του έδωσε ένα όνομα ανθρώπου στην περιοχή (το οποίο είναι υπαρκτό) και τον ρώτησε αν τον ξέρει. Ο 66χρονος του είπε ότι δεν το γνωρίζει. Στη συνέχεια ο 69χρονος του ζήτησε ένα ποτήρι νερό και μετά του ζήτησε να του φτιάξει αν μπορεί και έναν καφέ. Ο 66χρονος δέχτηκε και πήγε να του φτιάξει καφέ. Την ώρα που του έφτιαχνε καφέ ο 69χρονος του επιτέθηκε όπως είπε, με μια μαγκούρα.

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να φύγει όμως ο 69χρονος τον έπιασε από το λαιμό και του έκοψε τα χείλη. Όπως είπε μάλιστα ο κατηγορούμενος, αν το μαχαίρι που κρατούσε ο 69χρονος ήταν μεγαλύτερο τότε θα του έκοβε και τον λάρυγγα. Επειδή ο κατηγορούμενος φοβήθηκε ότι θα τον λήστευε έβγαλε μαχαίρι με αποτέλεσμα να αλληλομαχαιρωθούν.

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Ο κατηγορούμενος εκτίμησε ότι ο 69χρονος πήγε να τον ληστέψει καθώς ήταν γνωστό ότι ο 66χρονος είχε γεωργικά εισοδήματα και χρήματα. Στον 66χρονο που πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κρίθηκε προφυλακιστέος.

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Πηγή: flashnews.gr, cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.