Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΟΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία στη φυλακή Αγίου Στεφάνου Πατρών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.gr, μετά τα συνεχή κρούσματα με ...



Σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία στη φυλακή Αγίου Στεφάνου Πατρών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.gr, μετά τα συνεχή κρούσματα με κρατούμενους που δηλώνουν ψευδώς στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι καταπίνουν ξυραφάκια και μπαταρίες.

Βάσει των όσων αναφέρει το ρεπορτάζ, τις περισσότερες φορές μετά την διακομιδή τους κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο αποδεικνύεται ότι οι ισχυρισμοί τους είναι ψευδείς με τη συχνότητα των περιστατικών να προκαλεί προβληματισμό στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, από το περασμένο Σάββατο μέχρι σήμερα χρειάστηκε να γίνουν τέσσερις διακομιδές για περισσότερους από επτά κρατούμενους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και πολύ επικίνδυνοι κακοποιοί.

Και αυτά ενώ το απόγευμα της Παρασκευής κλήθηκαν ξανά ασθενοφόρο και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Σωφρονιστικό Κατάστημα για διακομιδή άλλων κρατουμένων, που δήλωσαν και πάλι ότι έχουν καταπιεί αιχμηρά αντικείμενα.

Βάσει του δημοσιεύματος, οι επιτελείς της Αστυνομίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η ψευδής δήλωση των κρουσμάτων να στοχεύει σε μία ακόμη προσπάθεια απόδρασης.

Να σημειωθεί το έργο των αστυνομικών γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, όταν εφημερεύει το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, όπου δεν υπάρχει ειδικός χώρος κρατητηρίων, με αποτέλεσμα να βρίσκονται διαρκώς σε επαγρύπνηση.

ΠΗΓΗ: Tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.