Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΓΙΟ, ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΗΣ

Ένα έγκλημα που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, έκανε η γυναίκα που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία. Η Veronica Panarello, απ...


Ένα έγκλημα που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, έκανε η γυναίκα που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία. Η Veronica Panarello, από την Ιταλία καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλακή γιατί στραγγάλισε με καλώδια το ίδιο της το παιδί... Τον 8χρονο γιο της.

Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο η "μάνα" του παιδιού το σκότωσε όταν εκείνο ανακάλυψε πως έχει δεσμό με τον πεθερό της, και παππού του μικρού. Το άψυχο κορμάκι του παιδιού, βρέθηκε σε μια πλαγιά της Σικελίας. Η μητέρα του μάλιστα είχε δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνισή του, για να μην προκαλέσει υποψίες... Οι αστυνομικοί όμως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και η γυναίκα συνελήφθη.
Εκείνη υποστήρικε στο δικαστήριο ότι συνεργός στο φόνο ήταν και ο εραστής - πεθερός της. Εκείνος όμως αρνείται τα πάντα και δηλώνει πως θα προβεί σε μηνύσεις.

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.