Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ... ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Η ΛΙΝΤΣΕΪ ΛΟΧΑΝ

«Γνώρισα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους και γυναίκες τους συζύγους τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα», ...



«Γνώρισα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους και γυναίκες τους συζύγους τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα», δήλωσε η ηθοποιός μετά την επίσκεψή της

Περιοδεία στην Τουρκία, προκειμένου με την παρουσία της να συνεισφέρει στις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων, πραγματοποιεί η Λίντσεϊ Λόχαν. Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, πριν μία εβδομάδα, επισκέφθηκε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη και μόλις, χθες, κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή Νιζίπ της επαρχίας του Γκαζιαντέπ. Η σταρ επισκέφτηκε το κέντρο φιλοξενίας μαζί με τη δήμαρχο Φατμά Σαχίν και τον υποδιοικητή της περιοχής Χαρούν Σαριφακιογκιουλάρι.

«Γνώρισα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους και γυναίκες τους συζύγους τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα», δήλωσε η ηθοποιός στους δημοσιογράφους.

Η Λίντσεϊ Λόχαν, όπως ανέφερε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, γνώρισε μία εργαζόμενη στο κέντρο, η οποία της χάρισε μία από τις μαντίλες της.

Η Λίντσεϊ Λόχαν ευχαρίστησε το Γκαζιαντέπ και την δήμαρχο της πόλης και σε ποστ της στο Instagram. Μάλιστα, χρησιμοποίησε το hashtag # theworldisbiggerthan5, κάτι που χρησιμοποιεί και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.







http://www.protothema.gr/life-style/article/617812/lidsei-lohan-episkepsi-se-kedro-filoxenias-prosfugon-stin-tourkia/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.