Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ... ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Συνέβη στις 16:30 το απόγευμα, στο εργοστάσιο της πρωην Ελαιουργικής, στη διασταύρωση της Αγίας Μαρίνας. Σύμφωνα με το LamiaReport, ο ...


Συνέβη στις 16:30 το απόγευμα, στο εργοστάσιο της πρωην Ελαιουργικής, στη διασταύρωση της Αγίας Μαρίνας.
Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 49χρονος, ο οποίος είναι Βουλγαρικής υπηκοότητας, πήγε μαζί με δυο Στυλιδιώτες για να κλέψει  τσίγκους που ήταν σε οροφή του εγκαταλελειμμένου εργοστάσιου.

Πάνω στην προσπάθεια ο 49χρονος έπεσε από ύψος δέκα μέτρων και τραυματίστηκε σοβαρά. Οι δυο φίλοι του κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο το οποίο έφτασε στο σημείο αλλά δεν μπορούσε να μπει μέσα για να παραλάβει τον τραυματία, αφού η πόρτα του πρωην εργοστασίου ήταν κλειδωμένη.

Έτσι κλήθηκε η πυροσβεστική η οποία έκοψε τη σιδερένια πόρτα και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μπόρεσε να φτάσει στο σημείο και να παραλάβει τον βαρύτατα τραυματισμένο 49χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος από την πτώση φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει διασωληνωθεί. Το Α.Τ. Στυλίδας έχει αναλάβει την προανακριση για την υπόθεση.

Πηγή: LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.