Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;

Πάθος με τις δυο... ρόδες είχαν δυο ανήλικα αγόρια και προσπάθησαν αρχικά να κλέψουν ένα μοτοποδήλατο που βρήκαν σταθμευμένο σε έναν δρόμ...

Πάτρα: Πιτσιρίκια έκλεβαν δημοτικά ποδήλατα και μηχανάκια


Πάθος με τις δυο... ρόδες είχαν δυο ανήλικα αγόρια και προσπάθησαν αρχικά να κλέψουν ένα μοτοποδήλατο που βρήκαν σταθμευμένο σε έναν δρόμο της Πάτρας! Όμως, δεν τα κατάφεραν και έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στα ποδήλατα του Δήμου Πατρέων αρπάζοντας δυο από αυτά!

Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά έγινε αντιληπτή από περαστικούς που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Οι ανήλικοι δράστες ηλικίας 15 και 13 χρόνων εντοπίστηκαν σε μικρή απόσταση, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου εξιχνιάστηκε και η απόπειρα κλοπής του μοτοποδηλάτου.

Οι δυο πιτσιρικάδες αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω ανηλικότητας και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, αναζητούνται όμως οι γονείς τους που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και μια 42χρονη Ελληνίδα η οποία μπήκε σε μια καφετέρια και, μόλις είχε ότι ο υπάλληλος ήταν απασχολημένος, άρπαξε το αξίας 240 ευρώ κινητό του από τον πάγκο του καταστήματος! Το τηλέφωνο βρέθηκε πάνω της και αποδόθηκε στον υπάλληλο, ενώ η ίδι οδηγήθηκε στην Ασφάλεια που ερευνά αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.