Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ: ΚΑΙ ΤΟΥ... ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ, Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ!!!

Το 1917 ο 18χρονος Αλ Καπόνε δούλευε στο νυχτερινό κέντρο του μαφιόζου Φράνκι Γέιλ. Μία νύχτα, επισκέφθηκε το μαγαζί ένας μικροεγκλημ...


Το 1917 ο 18χρονος Αλ Καπόνε δούλευε στο νυχτερινό κέντρο του μαφιόζου Φράνκι Γέιλ.

Μία νύχτα, επισκέφθηκε το μαγαζί ένας μικροεγκληματίας της τοπικής μαφίας, ο Φρανκ Γκαλούτσιο, που συνόδευε την όμορφη αδερφή του. Ο Καπόνε, γυναικάς από μικρός, πλησίασε την εξαιρετικά καλλίγραμμη αδερφή του Γκαλούτσιο και με πολύ δυνατή φωνή, έκανε ένα κομπλιμέντο για τα οπίσθιά της.

Ο Γκαλούτσι, με το που άκουσε το σεξιστικό σχόλιο, έβγαλε μαχαίρι. Ο Καπόνε ζήτησε συγγνώμη, αλλά ο θιγμένος αδελφός του έκανε τρεις ανεξίτηλες χαρακιές στο πρόσωπο. Σημάδευε στον λαιμό, είπαν πολλοί, αλλά ο Γκαλούτσιο πρέπει να ήταν λίγο μεθυσμένος εκείνο το βράδυ και το χέρι του ήταν ασταθές.

Ο Καπόνε τη γλίτωσε. Τον πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε 30 ράμματα. Τα σημάδια τον συντρόφευσαν σε όλη του τη ζωή. Εξαιτίας τους, πήρε το παρατσούκλι ο «Σημαδεμένος», που ο ίδιος απεχθανόταν. Στις φωτογραφίες έδειχνε πάντα τη δεξιά πλευρά του προσώπου του, για να κρύβει τα σημάδια.

Όποτε χρειαζόταν να αναφερθεί στα σημάδια, έλεγε ότι τραυματίστηκε σε μια μάχη στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όταν ήταν στην εγκληματική του ακμή, ο Τύπος είχε χρησιμοποιήσει τα σημάδια για να δείξει πόσο σκληρός και άγριος ήταν ο Καπόνε. Όμως, ο Καπόνε, που ήταν πάντα καλοντυμένος και πρόσεχε πολύ την εμφάνισή του, δεν χάρηκε καθόλου και σύντομα, αν και όλοι ήξεραν ποιος είναι ο σημαδεμένος, κανείς δεν τολμούσε να τον αποκαλέσει έτσι μπροστά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.