Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ: ΧΩΡΙΣΕ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΡΘΕΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ

Η είδηση του γάμου τους το 2012 έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημο...



Η είδηση του γάμου τους το 2012 έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ίδιο αιφνίδιο και κάτω από άκρα μυστικότητα υπήρξε και το διαζύγιο της Κατερίνας Θάνου και του Αλέξανδρου Παρθένη που σύμφωνα με το ρεπορτάζ τουΧρήστου Κούτρα στο blog του εκδόθηκε συναινετικά στις 18/07/2016.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και το πρώην μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα, τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Η αιτία που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι μέχρι στιγμής άγνωστη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τον τελευταίο χρόνο υπήρχαν φήμες για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού οι οποίες και επιβεβαιώθηκαν.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Βόλο όπου και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του volonakinews.gr να γευματίζει σε γνωστό sushi bar της περιοχής με τον αδελφό του ιδικτήτη.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το Peoplegreece.com, ο Αλέξανδρος Παρθένης δεν ήταν μόνος του, αλλά με μια ξανθιά ετνυπωσιακή και πολύ στιλάτη γυναίκα με καταγωγή από το Βόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους είναι διαχυτικοί, φαίνεται ο ένας να απολαμβάνει την παρέα του άλλου και μαζί με καλούς τους φίλους περνούν όμορφες στιγμές.

Αν πρόκειται για μια δυνατή φιλία ή ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του Αλέξανδρου Παρθένη θα το δείξει ο χρόνος

Να σημειώσουμε εδώ πως τόσο το πρώην μοντέλο όσο και η Ολυμπιονίκης κρατούσαν πάντα χαμηλό προφίλ, δεν απασχόλησαν ποτέ τα Μέσα ενώ απέφευγαν να απαντούν σε οτιδήποτε ακουγόταν για την προσωπική τους ζωή. Μοναδική εξαίρεση διάψευση του Αλέξανδρου Παρθένη στη φημολογούμενη εγκυμοσύνης της Κατερίνας Θάνου, τον Αύγουστο του 2014.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στην επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Ερωτική μονομαχία» το Δεκέμβριου του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.