Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ, Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!! Μετά από επισταμένες ενέργειες η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Απόλλωνα πέτυχε τις απαραίτητες συνεργ...



ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!! Μετά από επισταμένες ενέργειες η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Απόλλωνα πέτυχε τις απαραίτητες συνεργασίες στον τεχνικό τομέα, ώστε οι αγώνες της ομάδος μας να μεταδίδονται με εικόνα μέσω διαδικτύου. Έτσι οι απανταχού φίλαθλοί μας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τις αναμετρήσεις του Απόλλωνα, με σπικάζ κι από δύο κάμερες.

Πρόθεση της Διοίκησης της ομάδας είναι να υπάρχει «ζωντανή» (live) τηλεοπτική κάλυψη και των εκτός έδρας αγώνων μας, κάτι για το οποίο θα χρειάζεται κάθε η συναίνεση της γηπεδούχου ομάδας κάθε φορά κι ευελπιστούμε πως θα επιτυγχάνεται.
Η αρχή των live τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του Απόλλωνα ήταν προγραμματισμένο να γίνει την προσεχή Κυριακή (9 Οκτωβρίου 2016) στην αναμέτρηση με την Δόξα Προσκυνητών, αλλά αναβάλλεται για τον επόμενο αγώνα ή τους επόμενους αγώνες, μέχρι να εξασφαλιστεί η έγκριση από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της σχετικής σύμβασης που υπέγραψε ο Απόλλων.
Η Διοίκηση του Απόλλωνα δήλωσε για το θέμα: "Θα επανέλθουμε με νεώτερη ανακοίνωση για το θέμα και ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας για την πρόωρη αναγγελία."



http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/10/blog-post_677.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.