Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ: ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΝΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!

Πέντε ανήλικοι, εκ των οποίων οι τρεις είναι Έλληνες και οι δύο αλλοδαποί (Αιγύπτιος και Αλβανός), συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη, από αστ...

Εμφάνιση SXOLEIO1.jpg

Πέντε ανήλικοι, εκ των οποίων οι τρεις είναι Έλληνες και οι δύο αλλοδαποί (Αιγύπτιος και Αλβανός), συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, έξω από σχολικά συγκροτήματα της Ηλιούπολης και του Υμηττού.

Οι δύο από τους τρεις Έλληνες είναι 16 ετών και ο άλλος 17χρονος, ενώ ο Αιγύπτιος 15 ετών και ο Αλβανός 17 ετών. Το Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης συγκρότησε ειδική ομάδα και κατάφερε να εξακριβώσει τη δράση των συλληφθέντων και να ταυτοποιήσει τα στοιχεία τους. Μετά από αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε εξωτερικό χώρο σχολικού κτιρίου στην Ηλιούπολη, ο 17χρονος από την Αλβανία, τη στιγμή που πωλούσε ποσότητα κάνναβης στον 15χρονο Αιγύπτιο και στους δύο 16χρονους Έλληνες. Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 17χρονος Έλληνας να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες εδώ και έξι μήνες, τουλάχιστον, προμηθεύονταν και διέθεταν προς πώληση, ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης, σε ανήλικους μαθητές σχολείων, κυρίως γύρω από σχολικά συγκροτήματα, στις περιοχές της Ηλιούπολης και του Υμηττού.

Στην κατοχή τους, καθώς και μετά από έρευνες στα σπίτια τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 94 γραμμαρίων και 3 ζυγαριές ακριβείας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.