Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΥΡΙΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...!!! ΕΙΧΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ...!!

ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»...!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ...;;; Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τέλεση τρομοκρατικών πράξεων ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ


ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»...!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ...;;;


Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τέλεση τρομοκρατικών πράξεων εντός εδάφους Ευρωπαϊκής Ένωσης, παράνομη διακίνηση ατόμων και πλαστογραφία

Στη σύλληψη ενός 51χρονου από τη Συρία σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις Βελγικές Αρχές προχώρησαν χθες, Πέμπτη οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Ο 51χρονος φέρεται να είχε εμπλοκή στις τρομοκρατικές ενέργειες στις Βρυξέλλες με δεκάδες νεκρούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, «συνελήφθη, την Πέμπτη, το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 51χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης εκδοθέν από Αρχές Βελγίου.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τέλεση τρομοκρατικών πράξεων εντός εδάφους Ευρωπαϊκής Ένωσης, παράνομη διακίνηση ατόμων και πλαστογραφία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικές συσκευές (laptop, σκληροί δίσκοι κ.α.) διάφορα έγγραφα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.