Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΟΚΑΡΑΜΕΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ... ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ... ΑΔΩΝΙΣ: «ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ»

Κάνει ανακύκλωση για να μη στενοχωρέσει Αδωνι και Καμίνη, όπως λέει... Με μία φωτογραφία που ανάρτησε σήμερα στο Twitter ο αντιπερι...



Κάνει ανακύκλωση για να μη στενοχωρέσει Αδωνι και Καμίνη, όπως λέει...

Με μία φωτογραφία που ανάρτησε σήμερα στο Twitter ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την αφισορρύπανση που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα για το συνέδριό του.

Ο κ. Καραμέρος ανέβασε φωτογραφία όπου φαίνεται ο ίδιος να έχει μαζέψει αφίσα με τον Αλέξη Τσίπρα και να την πετάει σε κάδο ανακύκλωσης. Γράφει σχετικά: «Για να μη στεναχωριούνται ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Καμίνης βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα, ξεκινήσαμε την ανακύκλωση των αφισών».



Ο Αδωνις Γεωργιάδης του απάντησε ως εξής: «Χαίρομαι που έστω και με καθυστέρηση κατάλαβες πού πρέπει να "πετάξουμε" τον @atsipras».


Πώς ξεκίνησε η κόντρα

Προ ημερών ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τον είχε ρωτήσει μέσω twitter: «Εσύ τώρα ως Αντιπεριφερειάρχης αλλά κυρίως ως Οικολόγος τί γνώμη έχεις γί΄αυτή την αφισορύπανση;».

Και ο Γιώργος Καραμέρος είχε απαντήσει: «Είμαι κατά της αφισορύπανσης εκτός αν πρόκειται για προεκλογική περίοδο ή σε παίζουν τα κανάλια 100-0». 

Η ανταπάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη ήταν: «Α δηλαδή αν έχεις πολιτικό συμφέρον τότε μπορείς να μολύνεις το περιβάλλον και να παραβιάζεις το νόμο; Ωραίος Οικολόγος».  


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.