Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΨΩΝΙΟ ΕΙΝ΄ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ! Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΤΟ ΠΟΖΑΡΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «ΛΑΜΠΟ» ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ... ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε στο Instagram μία φωτό με την καινούργια του Λαμποργκίνι, προκαλώντας ένα άνευ προηγουμ...


Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε στο Instagram μία φωτό με την καινούργια του Λαμποργκίνι, προκαλώντας ένα άνευ προηγουμένου τρολάρισμα εναντίον του

Δεν είναι και το πιο... συμπαθητικό άτομο, αλλά φροντίζει με τις προκλητικά στημένες εμφανίσεις του, να ενισχύει το... αίσθημα εναντίον του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να «κερδίσει» ένα άνευ προηγουμένου τρολάρισμα στα social media, μετά την ανάρτηση μίας φωτογραφίας στο Instagram, μπροστά στην καινούργια Λαμποργκίνι του.

Το αυτοκίνητο αξίας 260.000 ευρώ ήταν ένας λόγος που προκάλεσε το ξέσπασμα των χρηστών στα social media, καθώς οι περισσότεροι εξ αυτών βιώνουν μία δύσκολη πραγματικότητα.

Αυτό που προκάλεσε, ωστόσο, τις μεγαλύτερες αντιδράσεις, ήταν η στάση του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο CR7 τεντώνεται σαν... κόκκορας μπροστά στο εντυπωσιακό όχημα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να... μετατρέψει σε περίγελο τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Η φαντασία δεν έλειψε, καθώς οι χρήστες των social media τον έκαναν... μπάτμαν, ήρωα καρτούν, τον... σήκωσαν σαν άγαλμα με γερανό και τον τοποθέτησαν σε κουτί... Μπάρμπι!













http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.