Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ! - ΒΙΝΤΕΟ-

Tυχερός μέσα στην ατυχία του είναι για πολλούς ένας 43χρονος ταυρομάχος ο οποίος τραυματίστηκε πρόσφατα σε μια αρένα στη Σαραγόσα από...




Tυχερός μέσα στην ατυχία του είναι για πολλούς ένας 43χρονος ταυρομάχος ο οποίος τραυματίστηκε πρόσφατα σε μια αρένα στη Σαραγόσα από έναν γιγάντιο μαύρο ταύρο, που χτύπησε με το κέρατό του την αριστερή πλευρά του προσώπου του.


Κι αυτό γιατί, ενώ το χτύπημα σε άλλη περίπτωση θα κατέστρεφε ολοκληρωτικά το μάτι του τυφλώνοντάς τον, αυτή τη φορά έπεσε σχεδόν στο κενό, αφού ο άνδρας είχε χάσει τον αριστερό του οφθαλμό στην ίδια ακριβώς αρένα πριν από πέντε χρόνια, από έναν άλλο ταύρο που προσπάθησε να σκοτώσει.

Ο Juan José Padilla (ο οποίος από τον τραυματισμό του χρησιμοποιεί το παρατσούκλι "Πειρατής") δεν σταμάτησε να ασχολείται με τις ταυρομαχίες, παρά την τραυματική εμπειρία που βίωσε και η οποία τον άφησε μονόφθαλμο και με πλάκες τιτανίου σε όλο του το πρόσωπο.

Ιδιαίτερα δημοφιλής στους συμπατριώτες του που παρακολουθούν με ενδιαφέρον την καριέρα του, συνέχισε να εμφανίζεται στην Σαραγόσα και σε άλλες αρένες τα τελευταία πέντε χρόνια, έχοντας κερδίσει το status του «βετεράνου» των ταυρομαχιών.


Ωστόσο, στην τελευταία εμφάνισή του στη Σαραγόσα, η μοίρα του έπαιξε ξανά ένα τραγικό παιχνίδι, με τον ταύρο να τον καρφώνει με το κέρατό του στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε τραυματιστεί πριν πέντε χρόνια.

Αμέσως μετά τον τραυματισμό, ο Padilla κατάφερε να απομακρυνθεί τρεκλίζοντας από την αρένα, υποβοηθούμενος από τους συναδέλφους του, και μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με μία απλή διάσειση και με... αμυχές στο σημείο του παλιού τραύματος.


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.