Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΚΛΟΟΥΝ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ» - ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Πάνοπλοι αστυνομικοί και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη στο δάσος του Σάφολκ Το φαινόμενο με τους «κλ...



Πάνοπλοι αστυνομικοί και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη στο δάσος του Σάφολκ

Το φαινόμενο με τους «κλόουν-δολοφόνους» έχει αρχίσει να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις και στην Ευρώπη. Η βρετανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, χρησιμοποιώντας ακόμη και σκυλιά, για τον εντοπισμό ενός άνδρα ντυμένου κλόουν, ο οποίος είχε επιτεθεί σε δύο κορίτσια με μαχαίρι.

Πάνοπλοι αστυνομικοί και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη στο δάσος του Σάφολκ και τον συνέλαβαν παρ΄ ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να διαφύγει.

Η επίθεση σημειώθηκε το Σάββατο, όταν ο άνδρας που ήταν ντυμένος κλόουν, άρχισε να τρέχει προς την κατεύθυνση των δύο κοριτσιών. Τα δύο παιδιά αναγκάστηκαν να αλλάξουν πορεία και να τρέξουν όσο πιοπ γρήγορα μπορούσαν. Όταν κατάφεραν να ξεφύγουν, ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και ενημέρωσαν τους γονείς τους, οι οποίοι απευθύνθηκαν στην αστυνομία.

Μόνο την τελευταία εβδομάδα, οι βρετανικές αρχές έχουν δεχθεί πάνω από 120 καταγγελίες για επιθέσεις από «τρελούς κλόουν». Πολλές από τις υποθέσεις αφορούν παιδιά από ηλικία ακόμη και των 11 ετών, ενώ υπάρχουν και περιστατικά με παιδιά από 7 έως και 10 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.