Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ: «ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ» ΧΑΜΟΣ! Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ «ΧΩΝΙ» ΑΜΕΣΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγόρησε στην ομιλία του τον εκδότη του «Χωνί» και αμέσως μετά έλαβε την απάντηση από τον ίδιο τον Γιώργο Χρισ...



Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγόρησε στην ομιλία του τον εκδότη του «Χωνί» και αμέσως μετά έλαβε την απάντηση από τον ίδιο τον Γιώργο Χριστοφορίδη.

«Ο εκδότης του "Χωνί" που γέμισε χώρα με αφίσες είναι διορισμένος στο Μαξίμου. Θα πρέπει να μας παρουσιάσει τα τιμολόγια και να μας εξηγήσει πως τα πλήρωσε» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού από το βήμα της Ολομέλειας.

Λίγη ώρα μετά έδωσε απάντηση ο ειδικός σύμβουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, Γιώργος Χριστοφορίδης. «Απόβρασμα είσαι και φαίνεσαι, Σταύρο Θεοδωράκη. Για ακόμη μία φορά, ως κοινός συκοφάντης που είσαι, βγήκες και είπες εν γνώσει σου ψέματα για μένα στη Βουλή» (σ.σ. ότι παραμένει εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Χωνί», ενώ είναι διορισμένος συνεργάτης). Και το σχόλιο, μέσω facebook, καταλήγει: «Ευτυχώς, η τιμωρία σου είναι κοντά».



Πηγή: Εκδότης του «Χωνί»: Θεοδωράκη, απόβρασμα είσαι και φαίνεσαι | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/293692/ekdotis-toy-honi-theodoraki-apovrasma-eisai-kai-fainesai#ixzz4MiA81tjb

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.